Survivor spoiler: Πλάνταξαν στο κλάμα όλοι οι παίκτες με την ανακοίνωση του επάθλου επικοινωνίας

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Μπόγδανος!

survivor

Έτοιμοι για το έπαθλο επικοινωνίας είναι όλοι οι παίκτες του Survivor και λίγο πριν το αγώνισμα λύγισαν και πλάνταξαν στο κλάμα με την ανακοίνωση που τους έκανε ο Γιώργος Λιανός!

Ο παρουσιαστής τους εξήγησε πως τα έπαθλα θα προχωρήσουν έτσι όπως ήταν και πριον διαμορφωθούν οι νέες ομάδες! Όσοι ανήκαν στην κόκκινη ομάδα δηλαδή θα ακούσουν τα ηχητικά μηνύματα που έχουν ήδη απολαύσει οι μπλε από τις οικογενειές τους, ενώ όσοι ανήκαν στη Μπλε ομάδα θα έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν το τηλέφωνο και να μιλήσουν με τους φίλους τους!

Μόλις το άκουσε αυτό ο Ηλίας Μπόγδανος, πρώτος και καλύτερος “έμπηξε” τα κλάματα, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά πόσο πολύ του λείπουν οι δικοί του άνθρωποι!

Στη συνέχεια, τον συνόδευσαν με κλάματα η Νικολέτα Μαυρίδη αλλά και η Καρολίνα όπως και ο Τριαντάφυλλος με την Ελένη και τους υπόλοιπους παίκτες να είναι ψυχολογικά καταρρακωμένοι!

Τα κλάματα πριν το αγώνισμα επικοινωνίαςΟ Ηλίας Μπόγδανος “ξεσκεπάζει” τον Σάκη: “Μισό λεπτό πριν μπούμε στο συμβούλιο μου είπε…”

Η υπόδειξη της Νικολέτας από τον Σάκη Κατσούλη ως υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, προκάλεσε αναστάτωση στην παραλία και στους αμίγκος, οι οποίοι με το που έφτασαν στην παραλία τους ξεκίνησαν να το συζητάνε!

Εκείνη την στιγμή ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε μια αποκάλυψη στους φίλους του και τους είπε κάτι το οποίο του είχε πει ο Σάκης μισό λεπτό πριν μπούνε στο συμβούλιο του νησιού!

Πιο συγκεκριμένα ανάφερε πως ο Σάκης του είπε πως θα τον ψηφίσει, όπως ισχυρίζεται, και ο ίδιος του απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επιλογή του αυτή!

Στη συνέχεια, σχολίασαν την κίνησή του αυτή αλλά και την τελική του απόφαση να ψηφίσει την Νικόλ, λέγοντας πως το έκανε για να σώσει το τομάρι του αλλά και την Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, πιστεύοντας πως είναι μια ακόμα κίνηση στρατηγικής

«Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις κι ελπίζει για την έξοδο στην Ευρώπη η Άρσεναλ

«Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις κι ελπίζει για την έξοδο στην Ευρώπη η Άρσεναλ

«Εθισμένη» στα τρόπαια η Παρί Σεν Ζερμέν

«Εθισμένη» στα τρόπαια η Παρί Σεν Ζερμέν