Survivor Spoiler: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Τζέιμς και ο Μπόγδανος

ηλιας

Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τζέιμς Καφετζής, με τον πρώτο να πλησιάζει απειλητικά το δεύτερο, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια, μιας και ο Ροδίτης φρόντισε να απομακρυνθεί.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τον Τζέιμς για το λόγο, που δε διαλέγει να υπερασπιστεί τον εαυτό του πολλές φορές απέναντι σε όσα ακούει.

Ο Τζέιμς του απάντησε, ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το κάνει και, σε εκείνο το σημείο, μιλώντας και για τον Ηλία, ο τελευταίος θέλησε να του ζητήσει το λόγο. «Άκουσα να μιλάς για μένα, πες μου λοιπόν», του ανέφερε ο Ηλίας που προηγουμένως ξεκαθάρισε τη θέση του πως δεν θέλει καμιά σχέση μαζί του, με τον Τζέιμς όμως να του ζητά να μη δοθεί έκταση στο θέμα.

Ο Ηλίας, πάντως, το θεώρησε ως ακόμη ένα δείγμα τακτικής, καθώς τονίζει πως ποτέ δεν εκφράζεται αυθόρμητα, αλλά πάντοτε μετά από σκέψη και στρατηγική.

Η αλήθεια είναι πως οι Κόκκινοι έκαναν ρεκόρ αυτή την εβδομάδα με τις 2 σερί ασυλίες που πήραν. Ούτε κι αυτοί δεν το πίστευαν. Ειδικά στον χθεσινό αγώνα το σκορ ήταν εξευτελιστικό για τους Μπλε που το πήραν πολύ κατάκαρδα. Η Μαριαλένα έπεσε στα πατώματα, δεν σταμάτησε να κλαίει και ποιος την πλήρωσε; Ο Σάκης! Του έκανε έναν καυγά… τον λυπήθηκε η ψυχή μου! Τέλος πάντων… σήμερα ξημέρωσε νέα μέρα στον Άγιο Δομίνικο!

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 5/5 στο Survivor

Μιλήσαμε από νωρίς σήμερα με τον άνθρωπό μας στο Άγιο Δομίνικο για να μην σας κρατάμε σε αγωνία. Παρά το γεγονός πως οι Κόκκινοι πάνε με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία στον αγώνα μετά τις σερί νίκες του ούτε αυτή την εβδομάδα θα καταφέρουν να κερδίσουν την επικοινωνία!

Αυτό το έπαθλο σας το έχουμε ξαναπεί είναι λες και έχει ταχθεί στους Μπλε! Μπλε, λοιπόν σήμερα!

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν σταματάει το φαγητό μετά την αποχώρησή της από το Survivor!

Ανέκδοτο: Ο Πέτρος ήταν ένας Έλληνας μετανάστης που είχε δουλέψει όλη τη ζωή του …! Τρελό γέλιο