Survivor spoiler 19/5: Ο θείος του Σάκη Κατσούλη απαντά στην μητέρα της Μαριαλένας μέσω της ζωντανή εκπομπής Ευτυχείτε

Η μητέρα της Μαριαλένας παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε με πολύ βαριά λόγια για τον πρώην σύντροφο της κόρης της, Σάκη Κατσούλη. Τα όσα είπε ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων!

Ο Νίκος Μουτσινάς, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που το σχολίασε αρνητικά. Η εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Τετάρτης επικοινώνησε με την οικογένεια του Σάκη Κατσούλη και συγκεκριμένα με τον θείο του, που έδωσε την δική του απάντηση.

Όλα όσα δήλωσε ο θείος του Σάκη Κατσούλη

“Μέσα στο παιχνίδι ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν μια καλή επαφή, μια πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Πρέπει να την είχαν και πριν.”

Όσον αφορά την συνέντευξη της μητέρας της Μαριαλένας και τα βαριά λόγια που είπε για τον Σάκη, ο θείος του απάντησε: “Είναι βαριά τα όσα είπε αλλά την καταλαβαίνω. Δεν το κατακρίνω ξέρω την αγωνία της. Ο Σάκης δεν έχει μεγαλώσει με τέτοια πρότυπα και δεν είναι από αυτά τα άτομα.

Από ότι γνωρίζω έχει έρθει ένας χωρισμός. Αυτό μπορεί να την έχει κάνει να νιώθει διαφορετικά. Δεν θέλω να πιστεύω καν ότι ο Σάκης έχει σκεφτεί κάτι τέτοιο και μπήκε μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης δεν είναι το παιδί που θα μπει εκεί για να βλάψει την Μαριαλένα.”, είπε μεταξύ άλλων

φθηνη ασφαλεια αυτοκινητου

Μόνο έτσι θα πάρεις για φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές

Χamos

NEWS: Πιστοποιητικό εμβολιασμού χορηγεί το Δίκτυο Υγείας Βρυξελλών