Survivor spoiler: Ο Σάββας σταύρωσε τον Τσακατσούκα

– Διέπεται από βαρβαρότητα, λαϊκισμό και πατριαρχία

Το μαύρο πρόβατο της ομάδας του έγινε και με τη βούλα ο Γιώργος Κατσαούνης μετά τις αποκαλύψεις της Μυριέλλας στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί τον κατηγόρησε ότι μαζί με τον Σάββα την προσέγγισαν για να στήσουν την ψηφοφορία και να αποχωρήσουν ανεπιθύμητα άτομα των Μπλε.

 

Όλα αυτά έφεραν νεύρα στην ομάδα και ο Θεσσαλός φαίνεται πως έχει μπει στην απομόνωση…

Ο δε Σάββας μετά το πέρας του στίβου μάχη του τα κρατούσε μαζεμένα και εξαπέλυσε μύδρους ενάντια στον συμπαίκτη του…

«Ο Γιώργος Κατσαούνης με έχει εκθέσει απεριόριστα, έχω ανεχτεί πάρα πολύ αυτή τη στάση. Μετά από το συμβούλιο του ζήτησα να βγει και να αναλάβει σαν άντρας τις ευθύνες του. Δεν το έκανε και μας έχει φλομώσει όλους με ψέματα αλλά μέχρι εδώ. Σήμερα τον εκθέτω εγώ γιατί το πήγε στο αμήν. Η Μυριέλλα κατάλαβε ότι ο Γιώργος στην αρχή είχε κάποια ροή στο παιχνίδι και κάποια φώτα πάνω του και τον προσέγγισε με το χαμόγελο της και με το βλέμμα της αλλά δεν της πήγε όπως το ήθελε».

«Τόσο καιρό δεν μιλάω γιατί δεν ήταν η ομάδα μου έτοιμη να ακούσει.

Σιγά σιγά έρχεται όμως αυτή η στιγμή και θέλω να σας πω για τον Γιώργο Κατσαούνη ότι, πίσω από τη συμπεριφορά του υπάρχουν κάποιες πυρηνικές πεποιθήσεις πάνω στις οποίες διέπεται η βαρβαρότητα, ο λαϊκισμός και η πατριαρχία σε τέτοια επίπεδα που όχι είναι απλά παράδειγμα προς αποφυγή αλλά κρατάνε και την κοινωνία πίσω».

«Αυτός ο άνθρωπος είναι αδίστακτος, ψεύτης και άνανδρος. Είναι ικανός για τα πάντα, είναι ικανός για όλα και δεν τον στοχοποιώ αυτήν τη στιγμή. Λέω την αλήθεια και ελπίζω κάποια στιγμή ο κόσμος να το δει.

Εγώ θα βάλω το χέρι μου για να το δει με όλο μου το είναι και ξέρω πως να το κάνω» δήλωσε στο κιου και έδειξε τις προθέσεις του εφεξής με τον πάλαι ποτέ του φίλο.

Σασμός spoiler: Ο Μανόλης γνωρίζει νέα γυναίκα και η ζωή του αλλάζει ριζικά

Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το επόμενο βήμα στη σχέση Ευτυχίας και Αποστόλη