Survivor Spoiler – Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κέρδισε την ατομική ασυλία

survivor

Ο «μαραθώνιος» του Survivor συνεχίζεται, με το παιχνίδι να έχει γίνει πια ατομικό και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι ο νικητής στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας υπό αυτό το καθεστώς, κάτι που σημαίνει πως δεν κινδυνεύει για δύο εβδομάδες.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης και οι παίκτες αγωνίζονται πια για τον εαυτό τους. Για πρώτη φορά, συγκεκριμένα, είδαμε το αγώνισμα ασυλίας να γίνεται με ζωές για κάθε παίκτη και όχι πόντους για τις δύο ομάδες, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που σας μεταφέραμε για το πώς θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Στον πρώτο αγώνα, λοιπόν, στην νέα εποχή όπου μπήκε ο τέταρτος κύκλος του Survivor, ο Ασημακόπουλος ήταν εξαιρετικός. Αφού πρώτα «ξεπάστρεψε» τους άνδρες, «καθάρισε» και την Καρολίνα Καλύβα, που είχε νικήσει στις γυναίκες, πανηγυρίζοντας την πρώτη ασυλία, όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη!

Νικητής ο Γιώργος ΑσημακόπουλοςΟ Ντάφυ τρολάρει τον Ασημακόπουλο: «Τι έγινε ρε; Σου έριξε δύο μπαλάκια ο παππούς;»

Η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο δε σταματά ποτέ, με τον πρώτο να συνεχίζει… το γλέντι και εκτός αγωνίσματος, όπου τον νίκησε δύο φορές, κάνοντάς του καζούρα στην παραλία.

Όλοι οι παίκτες είναι εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του «Ντάφυ» στον τελευταίο αγώνα, με τον ίδιο να φαίνεται πως… το πήρε πάνω του και να ειρωνεύεται με τη σειρά του τον Ασημακόπουλο, απαντώντας σε κάθε κατηγορία του, σχετικά με την αγωνιστικότητά του.

«Το φυσάει και δεν κρυώνει. Ο παππούς του Survivor τον γλέντησε και του έριξε δύο μπαλάκια. Κάθε φορά θα του δείχνω αυτά τα δύο δάχτυλα», είπε στην κάμερα, συνεχίζοντας την καζούρα και στον ίδιο προσωπικά. Ο Ασημακόπουλος, πάντως, φαινόταν αρκετά ψύχραιμος.

survivor μπαρτζης

Survivor spoiler 18/05: Οι πρώτες δηλώσεις του Μπάρτζη, οι κόντρες και η φιλία με James και Άννα Μαρία

Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος Ηλικία βιογραφικό Survivor μαχητές

Survivor spoiler 18/5 – Ασημακόπουλος: Ο Τριαντάφυλλος προσπαθεί να κατευθύνει την ψηφοφορία