Survivor Spoiler – Επέστρεψε στην καλύβα ο Νίκος Μπάρτζης!

Στον αγώνα του με τον Τριαντάφυλλο ο Νίκος Μπάρτζης είχε ένα ατύχημα στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, στο οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος χτύπησε το πόδι του στο ζιπ λαίν και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στην κλινική για να του κάνουν εξετάσεις και να δουν πόσο σοβαρό είναι το τραύμα του!

Μόλις όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες του λίγο αργότερα επέστρεψε κι ο Νίκος Μπάρτζης, τον οποίο τον υποδέχτηκε ο Τζέιμς Καφετζής και ο Τριαντάφυλλος.

Ο Νίκος τους εξήγησε πως έγινε το ατύχημα και ότι το πόδι του έχει πρηστεί στο γόνατο κι έτσι δεν θα μπορέσει και να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα.

“Έχω περάσει εδώ 4 μήνες με ζόρια και πείνα και νομίζω θα είναι άδικο να φύγω από έναν τραυματισμό! Καλύτερα να βγω υποψήφιος αυτή την εβδομάδα και να φύγω παρά να φύγω από τον τραυματισμό μου”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος και ο Ντάφυ έφερε τον αγιασμό και του ράντισε το γόνατο!

Όσα είπε ο Νίκος για τον τραυματισμό τουΣτην κλινική μεταφέρθηκε ο Νίκος Μπάρτζης

Στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, στο οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι, ο Νίκος Μπάρτζης είχε ένα ατύχημα!

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα του με τον Τριαντάφυλλο ο Νίκος χτύπησε το πόδι του στο ζιπ λαίν και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στην κλινική!

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως ο Νίκος έπαθε ένα διάστρεμμα και θα απραμείνει στην κλινική μέχρι να διαπιοστωθεί πόσο σοβαρό είναι το τραύμα του!

\

masterchef-spoiler:-poioi-einai-oi-2-paiktes-pou-pane-teliko

MasterChef SPOILER: Ποιοι είναι οι 2 παίκτες που πάνε τελικό

Κυπελλούχος Βελγίου η Γκενκ

Κυπελλούχος Βελγίου η Γκενκ