Survivor Spoiler – Επέστρεψε στην Ελλάδα μας ο Νίκος Μπάρτζης! Κόντεψαν να κάψουν το αεροδρόμιο

Survivor Νίκος Μπάρτζης Ηλικία βιογραφικό Survivor μαχητές

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το survivor, ο Νίκος Μπάρτζης το απόγευμα του Σαββάτου επέστρεψε στην Ελλάδα!

Ο τραυματισμός στο γόνατό του ήταν αυτός που τον ανάγκασε να αφήσει πίσω του το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τους συμπαίκτες του!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr λοιπόν βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας μάσκα προστασίας, καλοκαιρινά ρούχα και ένα σακίδιο στην πλάτη του.

Ο κακός χαμός επικράτησε με το που πάτησε το πόδι του στο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς οι θαμαστές του Νίκου έσπευσαν να τον καλωσορίσουν κρατώντας πανό, θέλησαν να του μιλήσουν και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του, ωστόσο, τα μέλη της παραγωγής τους απομάκρυναν.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιοΗ κρυφή συμφωνία Ατζούν – Τζέιμς – Μπάρτζη

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και αυτή του Νίκου Μπάρτζη που ακολούθησε, αποτέλεσε ένα μικρό σοκ τόσο για τους φανς του Survivor 4 όσο και για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης αφού ήταν δύο από τα πιο δυνατά ονόματα.

Επειδή λοιπόν και οι δύο αποχωρήσεις παραήταν ηχηρές και επειδή ήρθε η μία μετά την άλλη, προσπαθήσαμε να μάθουμε μερικές πληροφορίες πίσω από τη συμφωνία που έκαναν οι δύο κολλητοί φίλοι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να βγουν κερδισμένοι.

Ήδη σας ενημερώσαμε σχετικά με το τι συμβαίνει με την αμοιβή των παικτών, ενώ τώρα προκύπτουν νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Οι παίκτες έφυγαν αλλά δεν έφυγαν με άδεια χέρια. Αυτό γιατί ο Τούρκος παραγωγός προκειμένου να αξιοποιήσει το πόσο πολύ πούλησαν ως δίδυμο στον κόσμο, αποφάσισε να τους δώσει τη δική τους εκπομπή.

Κανείς δεν ξέρει αν στην πραγματικότητα θα δούμε τους δυο τους να αναλαμβάνουν από κοινού κάποια ταξιδιωτική εκπομπή, το μόνο σίγουρο είναι όμως πως ο Ατζούν δεν έχει σκοπό να χάσει δύο τόσο δυνατά χαρτιά.

Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Διαβάστε επίσης »

eurovision

Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού έβαλε πυρκαγιά στη σκήνη του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ

Eurovision 2021: Ξεσήκωσε το κοινό η Stefania και το Last Dance!