Survivor spoiler: Δύο γυναίκες, ένας αθλητής, και ο γνωστός ζαχαροπλάστης … κλείδωσαν γνωστά ονόματα!

Ο Γιώργος Λιανός εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά! Ο γνωστός παρουσιαστής θα παρουσιάζει για τρίτη χρονιά το «The Voice of Greece», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι είναι πολύ κοντά στο να δούμε τελικά το Survivor All Star στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

«Θα κάνουμε το Survivor μετά το The Voice. Το All Star είναι στα χέρια των παλιών παικτών. Θα πρέπει για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια να συγκεντρώσουμε έναν αριθμό παικτών και να έχουν συμφωνήσει από τώρα για αρχές Γενάρη ή τέλος Δεκέμβρη. Να έχουμε μια έγγραφη συναίνεσή τους. Κοίτα δεν θέλω να μαθευτεί… αλλά αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει. Είμαστε κοντά στον επιθυμητό αριθμό που θα μας κάνει να πούμε ότι… ναι έχουμε All Star» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Ατζούν λοιπόν ήδη έχει κάνει συζητήσεις με πολλούς παίκτες και κάποιοι έχουν υπογράψει. Λογαριασμός στο twitter μάλιστα, αποκάλυψε ποιοι είναι οι πρώτοι τέσσερις παίκτες για το All Star. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει θα είναι ο Γιωρίκας Πηλίδας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Καρολίνα Καλύβα και ο Κώστας Παπαδόπουλος ο γνωστός Ζαχαροπλάστης!

Το ριάλιτι αυτό, λοιπόν, με τους Έλληνες Celebrities θέλει να αναλάβει ο Ατζούν, ο οποίος έχει να κάνει μία μεγάλη πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο: Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, εάν ο Αγγελόπουλος δεχτεί να μπει στο Survivor για δεύτερη φορά, τότε θα τον κάνει παρουσιαστή στο νέο ριάλιτι που έρχεται την επόμενη σεζόν.

Πρόταση, επίσης, έχουν δεχτεί οι: Κωνσταντίνος Βασάλος, Σάκης Κατσούλης, Τριαντάφυλλος, Ανθή Σαλαγκούδη κλπ. Το μόνο που μένει είναι πει και ο Ντάνος το μεγάλο “ναι” στον Ατζούν, για το Survivor All Star 2022-2023.

Χρήσιμα tips: Κάντε τα καλοριφέρ σας να λάμπουν σε λιγότερο από μισή ώρα!

Χανιά – Μηλιά: Το χωριό της Κρήτης που δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα κι έμαθε να ζει χωρίς ρεύμα πολύ πριν τις αυξήσεις