Survivor Spoiler διαρροή 21/2: Η Ελευθερία Ελευθερίου τα έχει κάνει “ΘΑΛΑΣΣΑ” … Ποιός τραγουδιστής το είπε ;

Ο τραγουδιστής ράπερ Bo το σαββάτο, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή dot και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor αλλά και στο πώς βλέπει τους φετινούς παίκτες.
Φυσικά αποκάλυψε πόσα κιλά είχε χάσει μέσα στο παιχνίδι.”Βλέπω Survivor έχει περισσότερη πλάκα θα έλεγα και έχει πολύ ίντριγκα και έχει γίνει ριάλιτι, δεν είναι τόσο αγωνιστικό. Όταν ακούω τους παίκτες να λένε ότι πεινάνε νιώθω ότι έχουν πολύ δρόμο για να περάσουν αυτό που πέρασα εγώ…

Έχω το βραβείο αν θέλεις πως έχω χάσει τα πιο πολλά κιλά. Έχασα 34 κιλά προφανώς οι άλλοι δεν είχαν τόσο λίπος. Τα συντηρώ όσο μπορώ τα κιλά μου. Το Survivor είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η πείνα συνηθίζεται, παρόλο που περιμέναν εμένα να γκρινιάξω γιατί μπήκα 118 κιλά, ήμουν αυτός που βοήθησα και τους άλλους να τους ξεπεράσω. Ο Σπαλιάρας και η Παπαδοπούλου γκρίνιαζαν πιο πολύ γιατί ήταν πιο αδύνατα”, είπε στην εκπομπή.

Αναφέρθηκε και στην φίλη του Ελευθερία Ελευθερίου και στη συμπεριφορά που έχει μέσα στο παιχνίδι. “Είμαι με την κόκκινη ομάδα, η Ελευθερία είναι φίλη μου αλλά τα έχει κάνει λίγο ΜΑΝΤΑΡΑ.

Νομίζω ότι οι διάσημοι που μπήκαν στην αρχή δεν κατάλαβαν που πήγαν, περπατούσαν στις πίστες και ήταν αστείο.

Ο Τριαντάφυλλος έχει πολύ γέλιο όπως πάντα. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες έχουν στρατηγική ο James, o Μπάρτζης το οποίο δεν είναι κακό όμως…”

Survivor Spoiler διαρροή 21/2: Κόκκινη ή Μπλε Ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Battle of the Couples 25/2: Δυναμικά μπαίνει το ριάλιτι Η Μάχη των Ζευγαριών (video)