Survivor spoiler: Χαμός με την άφιξη Βαλάντη … Ούτε ροκ σταρ να ήταν!

Ούτε ροκ σταρ να ήταν ο Βαλάντης! Η επιστροφή του στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής (30/1) θύμιζε φρενίτιδα θαυμαστών κάποιου παγκοσμίου φήμης αστέρα καθώς ΜΜΕ και ασφάλεια του Survivor δημιούργησαν έναν απίστευτο χαμό. Να αναφέρουμε ότι ο Βαλάντης αποχώρησε από το ριάλιτι του SKAI στις 19 Ιανουαρίου, ωστόσο επέστρεψε σήμερα. Οπως πάντα τα μέτρα…

Ούτε ροκ σταρ να ήταν ο Βαλάντης! Η επιστροφή του στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής (30/1) θύμιζε φρενίτιδα θαυμαστών κάποιου παγκοσμίου φήμης αστέρα καθώς ΜΜΕ και ασφάλεια του Survivor δημιούργησαν έναν απίστευτο χαμό.

Να αναφέρουμε ότι ο Βαλάντης αποχώρησε από το ριάλιτι του SKAI στις 19 Ιανουαρίου, ωστόσο επέστρεψε σήμερα.

Οπως πάντα τα μέτρα της παραγωγής ήταν αυστηρά και ο γνωστός τραγουδιστής πρόλαβε να… ψελλίσει  πει μόνο δύο φράσεις όπως «θα τα πούμε, είμαι τέλεια».

Κι αυτές πολλές ήταν όπως θα διαπιστώσετε στα παρακάτω βίντεο. Σπρωξιές, φωνές, και γενικότερα ένα απίστευτο αλαλούμ συνθέσαν ένα σκηνικό τρέλας.

Μάλιστα δεν έλειψε κι ένα επεισόδιο ανάμεσα στον δημοσιογράφο του MEGA, Αρτ Αντιμιαν και έναν άγνωστο άντρα ο οποίος φαίνεται να τον απωθεί βίαια και να του πετά το πλακάτ που κρατούσε!

Την ίδια ώρα η Κατερίνα Καραβάτου που παρακολουθούσε από το στούντιο της εκπομπής «Τι λες τώρα!» είχε μείνει… παγωτό να κοιτά και να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Σύμφωνα με όσα της είπε αργότερα ο δημοσιογράφος, πιθανότατα να πρόκειται για άντρα που εργάζεται σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό κιαι όχι για άνδρα ασφαλείας του Survivor!

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Θεοδόσης εξαφανίζεται

Η Γη Της Ελιάς spoiler

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Ιουλία αρχίζει να ερωτεύεται τον Γιώργη!