Survivor spoiler αποχώρηση 01/07: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχωρεί από το Survivor – trailer

Λίγο πριν συμπληρωθεί η τελική τετράδα του Survivor, η Σταυρούλα αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο αφού πήρε τις λιγότερες ψήφους σε σχέση με τον αντίπαλό της, Στάθη Σχίζα.Η Σταυρούλα θα είναι η επόμενη παίκτρια που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, όμως φυσικά δεν μένει με το παράπονο καθώς με την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο συγκέντρωσε ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό!

Την Κυριακή, 3 Ιουλίου αναμένεται πλέον να δούμε το τελευταίο συμβούλιο του Νησιού στο οποίο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρεί ένα βήμα πριν τον τελικό και αυτός δεν είναι άλλος από την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος.

Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια. Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια).

Η πρώην πλέον παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι στις 26 Φεβρουαρίου και η συμφωνία που είχε με την παραγωγή ήταν να παίρνει 1.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα που παραμένει στον Άγιο Δομίνικο!

Η παίκτρια θα πάρει περίπου 18.000 ευρώ!

Σασμός Spoiler: Το τέλος για τον Αστέρη προβλέπεται γεμάτο ένταση!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Τζωρτζίνα “‘εδειξε” την δολοφόνο, η Ίριδα τον τρόπο και η Μαλένα το κίνητρο