Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο νικητής σύμφωνα με τις στοιχηματικές

ηλιας μπογδανος δελφινι θα γινω

Αυτός λοιπόν είναι ο νικητής του Survivor 4 σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Σύμφωνα με πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται δεύτερος στην κατάταξη των φαβορί με απόδοση 6,50. Ενώ, στην 3η θέση βρίσκεται ο… Τριαντάφυλλος με απόδοση 7,00. Ναι καλά διαβάσατε! Ο Ντάφυ μπορεί να έχει πολλούς haters ανάμεσα τους και διάσημα πρόσωπα, ωστόσο αρκετός κόσμος θέλει να τον δει στον τελικό.

Πρώτος ωστόσο βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος με απόδοση 5,50! Ο τραγουδιστής είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες ενώ έχει και πολλούς υποστηρικτές που μιλούν με τα πιο όμορφα λόγια για τον χαρακτήρα του. Παρόλο που πολλές φορές τον έχουμε δει και εκείνον να ξεσπάει.

Αυτό είναι το βιογραφικό του Ηλία Μπόγδανου1. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη του στον αθλητισμό και την μουσική.2. Είναι 30 ετών.3. Είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO, που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή, στην Αθήνα.4. Οι INCO ξεκίνησαν το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό.5. Μάλιστα, έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως οι Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.6. Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival, όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, ενώ πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town, live εμφανίσεις.7. Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles, ενώ την τελευταία τους επιτυχία με τίτλο «Μη μ’ αγαπάς», την έγραψε ειδικά για αυτούς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.8. Πέρα από τη μουσική, μεγάλο κομμάτι της ζωής του Ηλία αποτελεί και ο αθλητισμός.9. Είναι επίσης πτυχιούχος οικονομικής επιστήμης του Παντείου πανεπιστημίου10. Αθλητής στο τρίαθλο και την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor, γνωρίζει καλά πώς να επιβιώνει στα δύσκολα.

«Εξάρα» με… όργια Καβάνι και Φερνάντες

«Εξάρα» με… όργια Καβάνι και Φερνάντες

Survivor Spoiler: Με πόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι ο Κώστας Παπαδόπουλος