Survivor spoiler διαρροή 7/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Survivor spoiler 7/03/21 - Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Survivor spoiler 7/03/21: Την Κυριακή που μας έρχεται θα έχουμε έναν συναρπαστικό αγώνα επάθλου ο οποίος έχει πλούσιο παρασκήνιο. Μάλιστα οι διεργασίες που συμβαίνουν στις δυο ομάδες έχουν ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη και ήδη υπάρχουν οι πρώτες διαρροές για την ομάδα που θα γευτεί το έπαθλο του αγωνίσματος.

Survivor spoiler 7/03/21 – Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε το αγώνισμα που είχε ως έπαθλο την επικοινωνία. Οι «μπλε» πήραν το προβάδισμα από την αρχή και το διατήρησαν μέχρι το τέλος με τους κόκκινους να μην μπορούν να βγάλουν αντίδραση. Οι νικητές για πρώτη φορά στο φετινό Survivor έλαβαν ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειές τους. Αυτό όμως δεν μπόρεσε να καλμάρει την ένταση στην μπλε ομάδα με το κλίμα να χαρακτηρίζεται εύκολα…πολεμικό.

Η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι έχει αλλάξει τα δεδομένα. Η Μαριαλένα όσο καιρό έκανε παρέα με την υποομάδα του Τζέιμς Καφετζή είχε εκμυστηρευτεί αρκετά πράγματα που είχαν σχέση με την σχέση που διατηρούσε με τον Σάκη. Πλέον έχει απομακρυνθεί από την κλίκα του Καφετζή και αυτός βρήκε την ευκαιρία να τα βγάλει στη φόρα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύρραξη που παρακολουθήσαμε. Πιο συγκεκριμένα ο Σάκης Κατσούλης κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Τζέιμς με τις διαρροές να αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της παραγωγής μπήκαν στη μέση για να μην έρθουν οι δυο παίκτες στα χέρια. Survivor spoiler 7/03/21

Στην κόκκινη ομάδα του Survivor 2021 τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Σοφία Μαργαρίτη μετά τον τραυματισμό της αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι και πλέον περιμένουμε να δούμε από ποιον θα αντικατασταθεί. Διαρροές που κυκλοφορούν, αναφέρουν πως υπάρχει η σκέψη ο Κρις Σταμούλης να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά στην κόκκινη ομάδα. Στα υπόλοιπα οι «κόκκινοι» είναι ήρεμοι και ετοιμάζονται για το αγώνισμα της Κυριακής. Στόχος τους είναι να κερδίσουν το νέο αγώνισμα επάθλου του Survivor και να βυθίσουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της μπλε ομάδας.

Πάμε τώρα στο ζητούμενο που είναι το ποιος κερδίζει τον αγώνα επάθλου της Κυριακής. Οι πρώτες διαρροές μιλούν για νίκη της μπλε ομάδα ,όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς για οριστικά συμπεράσματα. Θα επανέλθουμε με νέο spoiler όταν προκύψουν οι διαρροές για τον τελικό νικητή της Κυριακής

Ως τότε δείτε το τρέιλερ του αγώνα επάθλου της Κυριακής:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της – Αν δεν είχα προλάβει θα είχε πεθάνει»

Η Mαριάννα έτρεξε στη σκηνή, φίλησε τον Στέφανο και η Φουρέιρα… έλιωσε