Survivor spoiler 31/5: Όλο το παρασκήνιο …

… τρελή καταιγίδα στις σχέσεις των Αμίγκος

sok

Μετά τα καλαμπούρια, τα θεατρικά τους έργα, και με αποκορύφωμα τον γυμνισμό τους στην παραλία, πλάκωσαν όχι μόνο γκρίζα σύννεφα, αλλά τρελή καταιγίδα στις σχέσεις των Αμίγκος. Η πολύ ήττα και η πείνα φέρνουν γκρίνια. Πολύ γκρίνια.

Η αλήθεια είναι ότι το χαμένο ταξίδι στο Μαϊάμι τους πόνεσε πολύ. Και για πρώτη φορά τα τρία φιλαράκια δεν είχαν καλό κλίμα μεταξύ τους.

Υπήρξε μεγάλος καυγάς μεταξύ των τριών παιχτών της κόκκινης ομάδας και όταν φούντωσε ο καυγάς έπεσαν βαριές κουβέντες με αποτέλεσμα να πει η Καρολίνα ότι αυτό ήταν. Τα παρατάω και σηκώνομαι να φύγω από αυτό την κολοκατάσταση που δεν βγάζει πουθενά.

Άλλαξαν οι ισορροπίες στο νησί
Και φτάσαμε στο άλλο άκρο όπως θα δείτε και εσείς με τον Ηλία λίγες μέρες πριν να λέει τα όσα για τον Σάκη και τώρα να τον βλέπουμε να του ζητάει συγνώμη για την συμπεριφορά του.

Αλλά ο Ηλίας μετά τον κακό χαμό στο παρεάκι του την είδε αλλιώς και αποστασιοποιήθηκε και άφησε τον Ασημακό και την Κάρολ να βράζουν στο ζουμί τους.

Είμαστε σίγουροι ότι όλο και κάποιο ρόλο θα έπαιξε και η παραγωγή στην αλλαγή στάσης του Ηλία.

Τα κουκιά είναι ξεκάθαρα υπέρ του Σάκη πλέον.

Ντάφυ, Σάκης, Μαριαλένα είναι μπλοκ, η Ελένη ναι μεν αλλά το έχει δίπορτο με τους πρώην; Αμιγκος, ο Κόρο ήρθε ξανά κοντά με τον Ντάφυ, και ο Ηλίας έδειξε σημάδια ότι απομακρύνεται από Ασημακόπουλο και Καρολίνα.

Στην επόμενη αποχώρηση ποντάρουμε χοντρά ότι θα είναι ο Ασημακόπουλος και μετά η Καρολίνα. Έμειναν μόνοι χωρίς συμμάχους και στην συνέχεια θα δούμε το έργο όπως με τους Τζέιμς και Νίκο που ήταν μόνοι απέναντι σε όλους.

Δεν ήταν τυχαίο ότι η οικογένεια επέλεξε τον Κόρο να πάρει μαζί τους στο Μαϊάμι.

Φυσικά Σάκης, Μαριαλένα και Ντάφυ δεν έχουν ξεχάσει ότι ο Ασημακό είχε στείλει στον ντάκο τον Σάκη.

Ο Ασημακό είναι το μαύρο πανί για την “οικογένεια”
Ο Ντάφυ και ο Σάκης δεν θέλουν να ακούνε για Ασημακόπουλο και σίγουρα θα είναι ο επόμενος προτεινόμενος. Μόνο μια ασυλία θα τον σώσει αλλά με τον Σάκη σε τέτοια κατάσταση δύσκολο. Γιατί για να σωθεί χρειάζεται την πρώτη ασυλία.

Άρα Ασημακόπουλος και κλασικά ο σίγουρος Ντάφυ για την τριάδα των προτεινόμενων.

Μεταξύ Καρολίνας και Ελένης θα παιχτεί ο τρίτος υποψήφιος.

Από τους παίχτες που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθούν στον τάκο, ο Ασημακόπουλος έχει την μικρότερη δημοφιλία, άρα οι πιθανότητες παραμονής είναι εναντίον του.

Σαν να τελειώνει ο κύκλος του Ασημακόπουλου στο παιχνίδι. Μετρημένα κουκιά είναι πλέον. Μόνο η πρώτη ασυλία θα τον σώσει. Θα του δώσει παράταση ζωής.

Χamos

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στη Νίκαια – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την αστυνομία στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αιγάλεω

Χamos

Αυγενάκης για τον κόσμο στον τελικό της ΑΕΚ: «Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές και επισύρουν συνέπειες»