Survivor spoiler 30/5: Ο Ηλίας στην ζεμπεκιά της χρονιάς

SURVIVOR

Μετά τα καλαμπούρια, τα θεατρικά τους έργα, και με αποκορύφωμα τον γυμνισμό τους στην παραλία, πλάκωσαν όχι μόνο γκρίζα σύννεφα, αλλά τρελή καταιγίδα στις σχέσεις των Αμίγκος. Η πολύ ήττα και η πείνα φέρνουν γκρίνια. Πολύ γκρίνια.

Η επική κολοτούμπα του Ηλία
Και φτάσαμε στο άλλο άκρο όπως θα δείτε και εσείς με τον Ηλία λίγες μέρες πριν να λέει τα όσα για τον Σάκη και τώρα να τον βλέπουμε να του ζητάει συγνώμη για την συμπεριφορά του.

Τι είναι αυτό πάλι; Λογικό δεν το λες.

Αλλά ο Ηλίας μετά τον κακό χαμό στο παρεάκι του την είδε αλλιώς και αποστασιοποιήθηκε και άφησε τον Ασημακό και την Κάρολ να βράζουν στο ζουμί τους.

Είμαστε σίγουροι ότι όλο και κάποιο ρόλο θα έπαιξε και η παραγωγή στην αλλαγή στάσης του Ηλία.

Να σας πούμε λοιπόν και τα επόμενα επεισόδια.

Στην επόμενη αποχώρηση ποντάρουμε χοντρά ότι θα είναι ο Ασημακόπουλος και μετά η Καρολίνα. Έμειναν μόνοι χωρίς συμμάχους και στην συνέχεια θα δούμε το έργο όπως με τους Τζέιμς και Νίκο που ήταν μόνοι απέναντι σε όλους. Διαφορετική φυσικά η μια περίπτωση και η άλλη, αλλά για να καταλάβετε το πνεύμα μας, για την συνέχεια που περιμένουμε.

Πολύ χοντρό του Ηλία απέναντι στους πολύ κολλητούς φίλους του, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν μπορούν να αντιδράσουν.

Το ζητούμενο είναι ότι τώρα πλέον θα έχουμε μια μεγάλη “οικογένεια” και όσοι δεν συμφωνούν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σίγουρα όχι η συνέχεια που θα ήθελαν οι φίλοι των κόκκινων, και των “Αμίγκος”.

survivor

Survivor 4 trailer 30/5: Ο Ηλίας στην κολοτούμπα της χρονιάς και φύγαμε για Μαϊάμι!

σοκ

Survivor spoiler 30/5: Η συγγνώμη του Μπόγδανου στον Σάκη, η νίκη του επάθλου … VIDEO