Survivor Spoiler 30/5: Η Βαλαβάνη πιο καυτή από ποτέ

survivor

Η Βαλαβάνη δημοσίευσε την πιο hot φωτό με μπικίνι κι έπαθε σοκ μέχρι και ο Βασάλος
Την αγαπήσαμε στο Survivor του 2017 αλλά τώρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι στα καλύτερά της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα από τα κορίτσια που γνωρίζαμε εδώ και χρόνια ως αθλητικογράφο του Skai αλλά γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor του 2017. To Queen μας έχει πληροφορίες.

Η δημοσιογράφος ξεχώρισε και ήταν η μόνη γυναίκα που κατάφερε να φτάσει τόσο κοντά στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Από το 2017 μέχρι και σήμερα, η Βαλαβάνη παραμένει στη δημοσιότητα και στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μπορεί φέτος να την απολαύσαμε μόνο στο Just the 2 of Us στο πλευρό του Ηλία Βρεττού αλλά η Ευρυδίκη φρόντισε και το σώμα της.

Το παράδειγμα της Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη είχε δημοσιεύσει πριν από λίγους μήνες το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, ένα πρόγραμμα που αν κρίνουμε από τις αναλογίες της σήμερα, ήταν αποτελεσματικό και τη δικαίωσε.

Η Βαλαβάνη λατρεύει τις καλοκαιρινές πόζες με μαγιό και το καλοκαίρι 2021 προβλέπεται θερμό.

Το ταξίδι στην Πάρο.

Τις τελευταίες ημέρες, η Βαλαβάνη με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο, απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Πάρου.

Εκεί είδαμε και την hot πόζα της Ευρυδίκης με μαύρο μπικίνι. Η πόζα ήταν τόσο hot που δήλωσε σοκαρισμένος μέχρι και ο Βασάλος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα στο Survivor, όπου και άνθισε ο έρωτάς του. Μέσα στο παιχνίδι ο Κωνσταντίνος παραδέχτηκε πως φλέρταρε διακριτικά την Ευρυδίκη αλλά την άφησε να επιλέξει μόνη της.

Το ζευγάρι ξεκαθάρισε πως δεν συνέβη τίποτα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά αργότερα. Η Ευρυδίκη παραδέχτηκε πως προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Κωνσταντίνο στην ένωση των δύο ομάδων.

Μετά το ριάλιτι, οι δύο παίκτες έπρεπε να βρίσκονται συχνά και να κάνουν εμφανίσεις μαζί αλλά ο δεσμός τους προέκυψε αλλού

Βασάλος και Βαλαβάνη αποκάλυψαν πως έγιναν ζευγάρι στις κοινές τους διακοπές στη Ρόδο.

Ο Βασάλος δικάζει την παραγωγή
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που καθημερινά παρακολουθεί τις εξελίξεις δίνει την δική εκδοχή για τους λόγους που το survivor δεν πάει καλά, και βρίσκεται σε πτώση.

Τα «σ΄αγαπώ» του Σάκη και της Μαριαλένας στους στίβους μάχης στο Survivor, αλλά και τα επικριτικά σχόλια από τους συμπαίκτες τους.

angeliki:-i-athina-thysiazei-tin-eftychia-tis-gia-tin-angeliki-kai-tin-danai

Αγγελική: Η Αθηνά θυσιάζει την ευτυχία της για την Αγγελική και την Δανάη

Οι πρώτες φωτογραφίες της Τζένης Χειλουδάκη μετά το χειρουργείο – φωτογραφία