Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού; [ΔΙΑΡΡΟΗ]

Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού; [ΔΙΑΡΡΟΗ]

Survivor spoiler 28/02: Το παιχνίδι επιβίωσης μετά από μέρες επιστρέφει στους δέκτες μας με αγώνισμα για έπαθλο φαγητού.

Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού; [ΔΙΑΡΡΟΗ]

Αρχικά θα δούμε την Σοφία Μαργαρίτη να αρχίζει τις κωλοτούμπες, προκειμένου να γίνει αρεστή στους συμπαίκτες της και να μην δοθεί ξανά υποψήφια, εφόσον χαθεί ασυλία, πράγμα εξαιρετικά δύσκολα να μην γίνει.

Μπορεί στο επεισόδιο να δούμε μικρές εντάσεις, αλλά αυτό θα αποτελεί εξαίρεση μπροστά στην εικόνα που θα αντικρίσουμε τη νέα εβδομάδα.

Στην αντίπαλη ομάδα, ο Σάκης και η Μαριαλένα έρχονται πιο κοντά, κάτι που φαίνεται και στο trailer, ενώ οι εντάσεις με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα λείψουν. Η τραγουδίστρια θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο και θα ξεσπάσει.

Η Ελένη Χαμπέρη θα κάνει την εμφάνισή της την Κυριακή στο παιχνίδι και με την είσοδό της άλλαζουν ξανά οι ισορροπίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι την Κυριακή, oι 4 γυναίκες της κόκκινης ομάδας είναι ισχυρές και θα φέρουν περισσότερες νίκες, επομένως οι κόκκινοι δείχνουν να έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

Οι διαρροές αναφέρουν πως οι κόκκινοι θα είναι οι νικητές στο αγώνισμα επάθλου.

 

“ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ” τον Λιγνάδη η Ζέτα Μακρυπούλια

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένας ακόμη γάμος έρχεται στο Διαφάνι, στα επόμενα επεισόδια της πολυαγαπημένης μας σειράς Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έρχεται νέος γάμος στο Διαφάνι – Η Δέσπω έβαλε το χεράκι της