Survivor Spoiler 24/5: Στα άκρα Ηλίας και Ασημακό

Έπεσαν ψιλές με την παραγωγή και χοντρές απειλές

Το μεγάλο σκηνικό της ημέρας ήταν μετά τον αγώνα, με τους Καρολίνα, Ηλία και Ασημακόπουλο να τα χώνουν πολύ άσχημα στον Ντάφυ.

“Είναι καραγκιόζης και δεν τον αντέχουμε άλλο”

Βαριές κουβέντες για τον Τριαντάφυλλο που πραγματικά έχει ξεφύγει και όταν θέλει είναι τραυματίας, όταν θέλει είναι καλά.

Οι κουβέντες που ακούστηκαν από τους Ηλία, Ασημακό, και Κάρολ, ήταν πολύ βαριές και γεμάτες απόγνωση.

Αλλά μετα τον τσακωμό μπροστά στις κάμερες είχαμε την μεγάλη έκρηξη του Ηλία που κυριολεκτικά δεν μπορούσε να τον κρατήσει κανείς. Οι άνθρωποι της παραγωγής μπήκαν στην μέση και έπεσαν μερικές ψιλές, και ο Ασημακόπουλος είπε ξεκάθαρα και στην παραγωγή ότι δεν μένω άλλο με τον καραγκιόζη αυτόν άλλο. Μια από τα ίδια και ο Ηλίας που φώναζε δεν μπορώ άλλο. Τέλος ως εδώ.

Μάλιστα είχαν συνάντηση με την παραγωγή και εκεί είπαν τα ίδια, αλλά η παραγωγή το τράβηξε στα άκρα και είπε ειδικά στον Ηλία ότι δεν ανεχτεί ξανά τέτοιο επεισόδιο, και θα έχει χοντρό πρόστιμο σε επόμενο ξέσπασμα.

Το σκηνικό αν δεν αλλάξει άμεσα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σε ένα παιχνίδι επιβίωσης τον πρώτο λόγο θα έπρεπε να έχουν τα αγωνίσματα και οι επιδόσεις των παιχτών. Αλλά τώρα αυτά έχουν περάσει σε τρίτη μοίρα. Πρώτα ριάλιτι και μετά όλα τα άλλα.

Το ζητούμενο είναι ότι η παραγωγή είναι σε δύσκολη θέση, αφού έχει πάρει ξεκάθαρα θέση υπέρ του Τριαντάφυλλου και δεν βλέπει ότι το παιχνίδι ουσιαστικά έχει ξεφύγει, και δεν μαζεύεται.

Θα δούμε σύντομα καινούργιες καταστάσεις, αλλά αυτό με τον Ντάφυ και τους Αμίγκος δύσκολο να συνεχιστεί.

Θα κάνει πράξει ο Ασημακό και ο Ηλίας ή αυτός ή εμείς;

Σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Giorgia Soleri: Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Damiano David

Ανέκδοτο: Το παιχνίδι