Survivor spoiler 22/3: Το Twitter «κράζει» την Καρολίνα!

Η Καρολίνα Καλύβα πέρα από το γεγονός ότι είναι μια δυναμική παίκτρια που φέρνει συνεχώς νίκες για την κόκκινη ομάδα του Survivor, δεν φοβάται να πει ανοιχτά τη γνώμη της.

Στο σημερινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, η Καρολίνα Καλύβα δεν έκρυψε τη στενοχώρια της από την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, με τον οποίο ήταν καλοί φίλοι, αλλά και τον εκνευρισμό της με τη στάση του Τριαντάφυλλου.Στο σημερινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, η Καρολίνα Καλύβα δεν έκρυψε τη στενοχώρια της από την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, με τον οποίο ήταν καλοί φίλοι, αλλά και τον εκνευρισμό της με τη στάση του Τριαντάφυλλου.

Οι δύο παίκτες της κόκκινης ομάδας έχουν έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση, όμως η σημερινή συμπεριφορά της Καρολίνας Καλύβα φαίνεται πως έβγαλε από τα ρούχα τους τούς χρήστες του twitter.

Έτσι, στήθηκε ένα μικρό πάρτι, με τις “κοσμητικές” λέξεις για την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να διαδέχονται η μία την άλλη.

Δες τα tweets:

 

 

 

 

 

 

 

 

Περικλής Κονδυλάτος: Γευμάτισε στο σπίτι του με πρώην παίκτρια του Survivor video

25η Μαρτίου 2021: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την επέτειο από την Ελληνική Επανάσταση – Αντίστροφη μέτρηση για την παρέλαση