Survivor Spoiler 22/4: Πανηγυρίζουν εντός και εκτός νησιού

SURVIVOR ΝΤΑΦΥ

Επιστροφή στις νίκες για τους Κόκκινους

Πόνεσε αρκετά τους Μπλε η ήττα που είχαν συνηθίσει στις νίκες, και έχασαν την ευκαιρία να μάθουν νέα από τους δικούς τους ανθρώπους. Έριξαν όλο το βάρος στις ασυλίες όπως φάνηκε, γιατί και οι Κόκκινοι ήταν λίγο πιο “χαλαροί στους αγώνες αυτούς.

Αρχικά οι Κόκκινοι επέστρεψαν στις νίκες και πήραν το έπαθλο επικοινωνίας. Νίκη με 10 – 5 και το δωμάτιο επικοινωνίας δικό τους.

Πολύ συγκινητικές στιγμές για τους παίχτες της κόκκινης ομάδας όταν επικοινώνησαν με τους δικούς τους.

Αλλά όλοι οι παίχτες των κόκκινων πέρασαν όμορφες στιγμές με τους δικούς τους ανθρώπους έστω και μέσω μηνυμάτων.

Φυσικά η μεγάλη στιγμή της Τετάρτης ήταν η στιγμή που ο Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τους προτεινόμενους, Άλεξ Παππά, Ασημακόπουλο και Τριαντάφυλλο.

Η μεγάλη αποχώρηση
Όπως περίμενε όλη η Ελλάδα τελικά αποχώρησε ο Παππάς εν μέσω πανηγυρισμών από τους παίχτες της Μπλε ομάδας. Μας έκανε εντύπωση η αντίδραση του Τριαντάφυλλου που έκανε ότι δεν το περίμενε.  Τον έφαγε και αυτόν.

Και όπως σας είχαμε ενημερώσει το πήρε αλλιώς ο Ντάφυ γιατί όπως είπε η γυναίκα του του ζήτησε να μείνει μέχρι τέλους στο νησί. Μπορεί να της χαλάσει χατίρι;  Να περιμένουμε ζεμπεκιά από τον τραγουδιστή σύντομα στο νησί.

Αλλά με την ανακοίνωση του ονόματος του Αλεξ Παππά ξεχωρίζουν οι πανηγυρισμοί του Νίκου Μπάρτζη και επικός Παπαδόπουλος. Ο Τζέιμς με κρυφό χαμόγελο ικανοποίησης.

Σε αναμονή τώρα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή με το έπαθλο φαγητού, αλλά όπως ξέρετε εδώ δεν σας αφήνουμε ποτέ έτσι.

Πάντα θέλουμε να είστε πιο μπροστά από τις εξελίξεις, και το μεγάλο ζητούμενο είναι ποιος παίχτης αναμένουμε να αποχωρήσει, ή ποια ομάδα θα χάσει τον επόμενο παίχτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και από αρκετά POLL που έτρεξαν τις τελευταίες ημέρες, ο Ασημακόπουλος έμεινε με άνεση στο νησί, και ο Τριαντάφυλλος ήταν πολύ πεσμένος σε σχέση με τις προηγούμενες ψηφοφορίες. Και μην σκεφτεί κάποιος λογικό αλλά το είχε ζητήσει. Ξέρουμε καλά ότι ο Ντάφυ έπαιξε μπλοφα γιατί ήξερε ότι με τον Παπά δίπλα του στον τάκο δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει.

Τι να περιμένουμε λοιπόν.

Αν οι Κόκκινοι χάσουν έστω και μια ασυλία τότε είναι δεδομένο ότι στον τάκο θα βρεθεί ξανά ο Τριαντάφυλλος (εκτός και εάν γίνει το θαύμα και κερδίσει ατομική ασυλία, μπαίνουμε και στην Μεγάλη Εβδομάδα)

Με όποιον συνδυασμό να δούμε τις ασυλίες, δηλαδή 1-1 ή 2-0 για τους Μπλε ο Τριαντάφυλλος θα έχει δυνατά ονόματα, και με την φθορά που έχει από τις πολλες φορές, αλλά το κυριότερο με την ταύτιση του με τον Άλεξ Παππά έχει στοχοποιηθεί στο τηλεοπτικό κοινό και τον έχουν ως επόμενο. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και είναι μη αναστρέψιμο.

Ποιος θα είναι ο επόμενος;
Επίσης είναι επίσης ξεκάθαρο ότι όλη αυτή ιστορία του Ντάφυ ούτε πουλάει πλέον και το εντίθετο έχει αρχίσει να κουράζει πολύ. Με την πτώση στην τηλεθέαση το τελευταίο διάστημα, αλλά και τους ανεβασμένους μάγειρες, είναι δεδομένο ότι πρέπει να αλλάξει το περιβάλλον στο νησί, και να μπουν νέες ιστορίες που να εξιτάρουν τα τηλεθεατόπουλα.

Τώρα να με όλα τα παραπάνω δεν βγει προτεινόμενος τότε κοιτάμε στους Μπλε τον ζαχαροπλάστη. Ο Παπαδόπουλος έχει κάνει τον κύκλο του.

Φυσικά σύντομα θα σας δώσουμε όπως κάθε εβδομάδα πως θα μοιραστούν οι ασυλίες.

Θα έχουμε αλλαγή σίγουρα.

Πολύ μπροστά ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αλλά ο Ασημακόπουλος έδειξε ότι είναι πολύ μπροστά. Τουλάχιστον στην δεκάδα. Με την ιδέα που έριξε και τους τρέλανε όλους.

«Ζωντανή» για τον τίτλο η Σεβίλη

«Ζωντανή» για τον τίτλο η Σεβίλη

masterchef

MasterChef 5 Trailer 23/4: Ομαδική δοκιμασία κέρδισε η λιγότερο κακή ομάδα