Survivor Spoiler (21-04): Ντέρμπι για δύο αλλά με φαβορί – Ποιος παίχτης αποχωρεί από το νησί;

Χamos

Survivor 4 Spoiler (21/04): Την Τρίτη απολαύσαμε ένα συναρπαστικό αγώνα με τους Μπλε να κερδίσουν την μάχη της 2ης ασυλίας. Σωστή για μια ακόμα φορά η εκτίμηση μας για την νίκη της Μπλε ομάδας.

Από την Πέμπτη σας είχαμε δώσει την εκτίμηση μας ότι:

Ότι η ΜΠΛΕ ομάδα θα κερδίσει τουλάχιστον μια ασυλία.

Ότι παίχτης της Κόκκινης ομάδας θα αποχωρήσει

Γιατί εκεί που δεν μιλάει κανείς το xamos.gr δίνει την εκτίμηση του,  μια εβδομάδα πριν. Για όσους θυμούνται και την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ξανά το 2/2 σε αυτές τις προβλέψεις μας. Σας αρέσει και θα συνεχίσουμε να σας δίνουμε τέτοια spoiler.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σας λύνουμε τις απορίες σας. Για να είμαστε δίπλα σας. Πάμε να δούμε όμως πριν σας δώσουμε κάποια δεδομένα κάποια στοιχεία το τι έχουμε και το τι περιμένουμε. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Το xamos.gr με καθημερινά survivor spoiler σας μεταφέρει όλο το παιχνίδι επιβίωσης χωρίς να χάνεται τίποτα.

Καθημερινά Survivor 4 Spoiler
Ασημακόπουλος τα καλύτερα για Τριαντάφυλλο γιατί τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Εντάσεις και ,πολύ ίντριγκα με δηλώσεις των παιχτών για την αποχώρηση και τους προτεινόμενους.

ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Λογικά βγήκαν οι ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΑΛΕΞ – ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αλλά ο Τριαντάφυλλος έβγαλε διάγγελμα στο κοιν ό του να μην τον στηρίξει.

Το πιστεύει πραγματικά ή το λέει έτσι. Απορία!

Ποιος αποχωρεί;
Λογικά για μια ακόμα φορά ο τραγουδιστής θα την γλυτώσει και θα μεγαλώσει το ρεκόρ του με 8 φορές προτεινόμενος. Ο Ασημακό τελευταία είναι πεσμένος και δεν έχει την ίδια θετική εικόνα όπως τον πρώτο καιρό. Αλλά τι να πούμε για τον Άλεξ, τότε, που από μυστικές ψηφοφορίες και μια δική μας πρόσφατα, το κοινό θέλει πραγματικά πάρα πολύ να τον βγάλει από το παιχνίδι.

Οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν για να μείνει ο Ασημακό, το κοινό του Τριαντάφυλλου ξέρει ότι ο Ντάφυ δεν εννοεί αυτά που λέει, και θα τον στηρίξουν ξανά, και ο Άλεξ δεν έχει από που να πιαστεί. Κοινό δικό τους έχει πολύ μικρό, και οι ψηφοφορίες που τρέχουν τον δίνουν τελευταίο με μεγάλη διαφορά.

Λογικό να φύγει ο ΑΛΕΞ ΠΑΠΠΑΣ.

Θα επανέρθουμε σε λίγες ώρες με το οριστικό μας.

Και τι σας έχουμε;
Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport365

Διαβάστε επίσης »

Survivor spoiler: Εκτός μπλε η Μαριαλένα στο Survivor, έβαλε τα κλάματα video

Survivor διαρροή

Survivor Spoiler 21/4: Ντέρμπι για δύο αλλά με Φαβορί