Survivor spoiler 20/5: Το εσκεμμένο λάθος της παραγωγής με την Νιοκολέτα

survivor

Η Νικολέτα πριν αποχωρήσει άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το μεγάλο ψυχικό τραύμα που έχει μέσα της. Λες και το ήξερε ότι θα φύγει.

Αυτό που μας κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πως η παραγωγή αποφάσισε την ημέρα της αποχώρησης της να προβάλει την πολύ συγκινητική εξομολόγηση της Νικόλ για πολύ προσωπικά της θέματα, που πραγματικά άγγιξαν πολλούς τηλεθεατές.

Τυχαίο το γεγονός ότι διάλεξαν την τελευταία ημέρα που όλα είχαν κριθεί στην ψηφοφορία; Γιατί για φανταστείτε πόσο διαφορετικό θα μπορούσε να ήταν το αποτέλεσμα, αν η Νικόλ είχε μιλήσει 1-2 ημέρες πριν την μεγάλη ψηφοφορία. Μήπως θα είχαμε ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα;

Γιατί είναι σίγουρο ότι το τηλεοπτικό κοινό θα έβλεπε με μεγαλύτερη συμπάθεια την Νικόλ. Άρα και περισσότερα ψηφουλάκια. Σωστά;

Πολλές συμπτώσεις ρε παιδί μου εκεί στον Άγιο Δομίνικο, κάτι και σαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Μα να είναι εντελώς ανάποδα από όλα τα poll που είχαν γίνει την την ημέρα της ψηφοφορίας.

Απλά αντιστρέψτε τα νούμερα της Μαριαλένα και Νικόλ. Αυτή ήταν η εικόνα των POLL.

Μαριαλένα 23%  και Νικολέτα 19%.

Προκαλούν έκπληξη αφού είναι εντελώς αντίθετα με τα αποτελέσματα από πολλες μυστικές αλλά και φανερές ψηφοφορίες, όπως κάναμε και εδώ στο xamos.gr.

Η Νικόλ μίλησε από καρδιάς.

Τι κέρδισε τελικά από το survivor;
Στο νησί έμεινε  για 13 εβδομάδες, περίπου τρεις μήνες. Με την παραγωγή είχε συμφωνήσει για αμοιβή 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Πήρε συνολικά 13.000 ευρώ.

Χamos

Πελώνη: Υποχρεωτικός εμβολιασμός πυροσβεστών – Νέα δράση για επιχειρήσεις

Χamos

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αγνάντιο Βοιωτίας