Survivor Spoiler 19/5: Τετράδα φωτιά στην ψηφοφορία

Υποψήφιοι προς αποχώρηση
Η Μαριαλένα ήταν η προτεινόμενη προς αποχώρηση βάση της ψηφοφορίας στο συμβούλιο. Η στρατηγική πλέον σε πρώτο πλάνο αφού κατάφεραν να βάλουν την τριάδα Σάκη, Ντάφυ και Μαριαλένα στον τάκο.

Ο Σάκης ως νικητής στο αγώνισμα ασυλίας έδωσε την Νικολέτα ως υποψήφια για αποχώρηση. Λογική επιλο΄γη πιστεύοντας ότι θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της ψηφοφορίας.

Οι προτεινόμενοι θα είναι:

Ντάφυ – Σάκης – Μαριαλένα – Νικολέτα

Ποιος θα μας χαιρετήσει;
Αλλά τα φαινόμενα απατούν πολλες φορές. Υπάρχει ένας παράγοντας που μπορεί να μπλέξει άσχημα τα πράγματα στην ψηφοφορία.

Μιλάμε για την στάση που θα κρατήσουν οι ψηφοφόροι των Μπλε και ειδικά οι ακόλουθοι των Τζέιμς και Νίκου, που έχουν προηγούμενα με Σάκη και θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Ήδη πολλες ομάδες προτρέπουν τον κόσμο των δύο φίλων να στηρίξουν Νικολέτα, έτσι ώστε να χτυπήσουν το ζευγάρι του νησιού.

Μεταξύ των 4 υποψηφίων ο Ντάφυ έχει το μεγαλύτερο κοινό, ακολουθεί ο Σάκης, μετά η Μαριαλένα, και τελευταία η Νικολέτα. Αλλά αυτά αν δεν υπάρξει ο απρόσμενος παράγοντας που σας είπαμε πριν. Γιατί αν μπουν στην διαδικασία ψηφοφορίας οι φίλοι των Τζέιμς και Νίκου μπορούν να αλλάξουν αρκετά τις ισορροπίες και να έχουμε το ατύχημα για Μαριαλένα

Αν έχουμε την παρέμβαση των φίλων Τζέιμς – Νίκου, τότε ναι, Μπορεί να δούμε ανατροπές στην φυσική ροή της ψηφοφορίας. Και αυτή που θα την πληρώσει θα είναι η Μαριαλένα.

Πολύ σύντομα θα σας έχουμε το οριστικό μας με τον παίχτη που αποχωρεί

Πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ για τις εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων: «Δεν σιωπούμε, ούτε κι εσείς»

Πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ για τις εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων: «Δεν σιωπούμε, ούτε κι εσείς»

thanasis-kourlampas:-“gia-na-paro-ton-rolo-stis-agries-melisses-ekana-kati-pou-den-eicha-ksanakanei”

Θανάσης Κουρλαμπάς: Για να πάρω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει