Survivor Spoiler (19-04): Επική μονομαχία Τζέιμς με Άλεξ

Χamos

Survivor 4 Spoiler (19/04): Δεν έχει παιχτεί το αγώνισμα της 1ης ασυλίας (19/04), αλλά στο αγώνισμα της Κυριακής είχαμε τρελές εξελίξεις και πολύ παρασκήνιο.

Σε κάποια στιγμή πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου φαγητού ο Άλεξ προκάλεσε σε μονομαχία τον Τζέιμς. Δηλαδή αν οι ομάδες έχουν από μια ασυλία τότε οι δύο τους να μην πάρουν ατομική ασυλία και να βγουν στο τάκο και να κρίνει ο κόσμος τους δύο παίχτες.

Τι όνειρο να είχε δει ο Άλεξ;

Φυσικά δεν Έχασε την ευκαιρία ο Ντάφυ να αυτοπροταθεί και να μπει και αυτός στην μονομαχία, αλλά Άλεξ και Τζειμς τον έκαναν πέρα.

Λογικά αυτήν την εβδομάδα περιμένουμε να δούμε αυτήν την ΘΡΥΛΙΚΗ μονομαχία αφού έχει πολλες πιθανότητες να δούμε τις ομάδες να παίρνουν από μία ασυλία.

Έτσι εξηγούνται και μια διαρροή από το νησί που είχαμε εδώ και 2 ημέρες, αλλά την ψάχναμε που έλεγε ότι ο Άλεξ αποχωρεί στην επόμενη ψηφοφορία, αλλά το είχαμε στο ψάξιμο.

Δεν χρειάζεται μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι ό Άλεξ θα φύγει τελικά μόνος του. Απο που και ως που θα βρει τους ψήφους για να κοντράρει ένα από τους πιο δημοφιλείς παίχτες του νησιού.

Στο μόνο που μπορεί να ποντάρει ο Άλεξ ότι θα υπάρχουν ακόμα δύο παίχτες και έτσι θα την γλυτώσει και δεν θα βγει.

Από τους Κόκκινους λογικά θα έχουμε και τον Τριαντάφυλλο και από τους Μπλε, Παπαδόπουλο και Ελένη, εκτός και εάν κερδίσουν ατομική ασυλία, που από τις πληροφορίες μας δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.

Η ΜΠΛΟΦΑ του Άλεξ δεν θα πιάσει και θα πληρώσει το τίμημα του ρόλου που πληρώθηκε για να παίξει στο νησί. Απλά τα πράγματα.

Ο ΑΛΕΞ έβγαλε τα ματάκια του μόνος του, και θα πληρώσει το τίμημα της αλαζονείας του

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σας λύνουμε τις απορίες σας. Για να είμαστε δίπλα σας. Πάμε να δούμε όμως πριν σας δώσουμε κάποια δεδομένα κάποια στοιχεία το τι έχουμε και το τι περιμένουμε. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Το xamos.gr με καθημερινά survivor spoiler σας μεταφέρει όλο το παιχνίδι επιβίωσης χωρίς να χάνεται τίποτα.

Και τι σας έχουμε;
Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ δίνει σημαντική ώθηση και στο Χρηματιστήριο

Χamos

Ο Φερστάπεν νικητής στην Εμίλια Ρομάνια