Survivor Spoiler 18-19-20-04: Έπαθλο φαγητού, 1ος και 2ος αγώνας ασυλίας !

Την Δευτέρα (19/04) έχουμε αγώνισμα 1ης  ασυλίας. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Μία απορία που σίγουρα θα έχετε πολλοί. Αλλά σας δώσαμε και ποιος παίχτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

Αλλά μιας και το πήραμε το ρίσκο θα σας πούμε και ποια ομάδα περιμένουμε να πάρει την 2η ασυλία.

Θα τα δούμε όλα ξεχωριστά και ξεκινάμε από σήμερα για την ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού. Και εδώ σας το είχαμε δώσει από την Πέμπτη αν θυμάστε. Υπομονή μέχρι το βράδυ να δούμε το αποτέλεσμα.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχει ρίσκο όταν δίνεις πολλες ημέρες πριν εκτίμηση, αλλά εμείς σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες μας εκείνη την στιγμή από την πληροφόρηση που υπάρχει. Αλλά πάντα είμαστε σε εγρήγορση, αν μάθουμε κατι διαφορετικό να σας ενημερώσουμε άμεσα.

Το προτιμούμε αυτό από το να μην σας δούμε την εικόνα που έχουμε εμείς από την πρώτη στιγμή. Και σίγουρα δεν έχουμε το αλάθητο του Πάπα, και μπορεί να βγει και μια εκτίμηση λάθος, αλλά είναι πολύ σπάνιο και δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα.

Οι ανατροπές μέσα στο παιχνίδι είναι και για αυτο να τις περιμένουμε
Η ΜΠΛΕ ομάδα θα κερδίσει τουλάχιστον μια ασυλία.

Σας δώσαμε τις ασυλίες αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε ανατροπή στις ημέρες. Δηλαδή οι Μπλε να κερδίζουν την πρώτη ασυλία και οι Κόκκινοι την δεύτερη. Αυτό θα το επιβεβαιώσουμε σε λίγες ώρες και θα επανέλθουμε.

Είναι λογικό όταν μιλάμε για 2-3 ημέρες μπροστά να μην υπάρχει σίγουρη εκτίμηση, αλλά θα επανέλθουμε σύντομα να δούμε αν αλλάζει κάτι σε αυτά που αναμένουμε να δούμε.

Άλλωστε στο οριστικό μας θα έχετε 100% το αποτέλεσμα

 

Χamos

Η Έλενα Χριστοπούλου αποκαλύπτει στη Δέσποινα Βανδή πώς περνάει τα βράδια της με τον σύντροφό της

survivor

Survivor spoiler: Ραφτείτε έχουμε γάμο!