Survivor Spoiler 18/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ… Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού;

Survivor

Survivor 4 Spoiler (18/04): Με Μπλε κλείσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε στο  Survivor στο αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Τρένο το πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα με τα πολύ δυνατά survivor spoiler, όπως το κάνουμε γενικότερα, αλλά πάμε στα φρέσκα κουλούρια.

Μπλε ομάδα
Μετά το ανακάτεμα των ομάδων η Μπλε ομάδα ζει το δικό της όνειρο. Ούτε υποομάδες, ούτε νεύρα, ούτε κλίκες και πολύ καλή αγωνιστικά. Τίποτα από τις παλιές κακές συνήθειες, Σαν ψέματα φαίνεται. Μπλε καλύβα και μια όμορφη οικογένεια. Όλα τα είδαμε σε αυτό το survivor.

Με Τζέιμς, Μπάρτζη, σε καυτή κατάσταση, αλλά και καλούς Μπάρτζη, Γαλακτερό, και Μαριαλένα, και μια Χαμπέρη που διαρκώς ανεβαίνει. Αν υπολογίσετε ότι ξεφορτώθηκαν την Κεφαλά που δεν ήταν από τους δυνατούς παίχτες, και από τότε παρουσιάζεται ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Ουσιαστικά είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και μονοπωλεί τις νίκες.

Κόκκινη ομάδα
Ο Κακός χαμός στην Κόκκινη ομάδα με πολλα ανοιχτά προβλήματα και μεγαλώνουν συνεχώς, Τριαντάφυλλος που είναι το κόκκινο πανί για την υποομάδα του Ηλία. Άλεξ εναντίον Ηλία και εναντίον Ασημακό. Μάχες μέχρι τελικής πτώσης. Αν και υπάρχουν σημάδια για μικρή εκτόνωση της κρίσης όπως ειδαμε την Τετάρτη.

Ο Σάκης εναντίον του Ηλία με μπροστάρη όμως τον Άλεξ, αλλά ναι μεν αλλά. Έχει και το αισθηματικό του, οπότε έχει και άλλα να κοιτάξει. Ο ένας εναντίον του άλλου. Μετά άντε να βρει τον δρόμο για να κάνει νίκες. Όταν η ψυχολογία ξέρουμε ότι παίζει σημαντικό ρόλο. Φυσικά θα πείτε, ναι αλλά η προηγούμενη Μπλε ομάδα που ήταν συνεχώς στα κόκκινα από εντάσεις κέρδιζε. Είχαν καταφέρει κάτι πολύ δύσκολο όλοι τους. Όταν έμπαιναν στον αγώνα για την ώρα της μάχης τα άφηναν όλα πίσω.

Θα πρέπει να ρωτήσουν τον Τζέιμς το κόλπο για να το εφαρμόσουν και οι κόκκινοι στην ομάδα τους.

Πως να βρει ηρεμία και σταθερότητα αυτή η ομάδα. Αγωνιστικά έχει ακόμα την τρύπα του Τριαντάφυλλου. Τραυματίας και στα πιτς  ο Ηλίας, μετά τον τραυματισμό της Τρίτης και σύμφωνα με απόφαση του γιατρού θα πρέπει να μείνει εκτός για μια εβδομάδα. Αυτός φυσικά και την Τετάρτη ήθελε να αγωνιστεί, αλλά δεν τον άφησαν. Τώρα κανονικά την Κυριακή δεν πρέπει να αγωνιστεί την Κυριακή, αλλά μέχρι τότε πολλα μπορούν να αλλάξουν.

Σε τι κατάσταση αφήσαμε τους παίχτες την Τετάρτη μετά το τελευταίο αγώνισμα.

Από καθαρά αγωνιστική πλευράς οι καλοί γίνονται καλύτεροι, και οι κακοί παραμένουν έτσι όπως τους ξέρουμε.

Οι Looser του νησιού παραμένουν Τριαντάφυλλος μόνος αφού η Ελευθερίου αποχώρησε, μεγάλη βελτίωση η Χαμπέρη και Γαλακτερός και σχετικά μέτριος ο Παπαδόπουλος. Πάντα σε τοπ επίπεδο παραμένουν Τζέιμς, Μπόγδανος, Σάκης, Καρολίνα και ο Μπάρτζης που με τα το ανακάτεμα των ομάδων παρουσιάζεται πολύ δυνατός.

Αλλά αυτή που κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση και δείχνει εντελώς διαφορετική τελευταία είναι η Ελένη Χαμπέρη, που συνεχώς ανεβαίνει αγωνιστικά.

Πάρτε μια γεύση από τα στατιστικά των παιχτών και των παλτών

Αγώνας επάθλου φαγητού
Οι μπλε έτσι όπως είναι τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο ομάδα, όπως και αν το δεις. Τώρα φυσικά σε ένα αγώνα τ απάντα μπορούν να συμβούν αλλά εδώ μιλάμε με την πραγματική εικόνα και όχι με υποθετικά σενάρια.

ΟΙ Κόκκινοι από την άλλη θέλουν από αγωνιστικής πλευράς να επιστρέψουν στις νίκες και είναι αρκετά πεινασμένοι. Το θέλουν πολύ το έπαθλο φαγητού, αλλά με τον Ηλία εκτός τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

Τι θα γίνει όμως; Ποια ομάδα θα καταφέρει να νικήσει; Όπως θα δούμε στο traier δεν έχει ούτε στίβο μάχης ούτε run κάτι που αυτόματα σε θέματα δύναμης και αντοχής προβάδισμα έχουν οι Μπλε.

Από σκοράκια πως τα πάτε;

Προς ντερμπάκι μας βγαίνει ο αγώνας επάθλου της Κυριακής, και να κάτσει η μπίλια στο 10-7

Το οριστικό μας θα επιβεβαιώσει ότι σας είχαμε δώσει εξαρχής.

Νικήτρια ομάδα η ΜΠΛΕ.

 

Survivor Spoiler 19/04: 1ος αγώνας ασυλίας – Ατομική ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

analysi-kai-prognostika-gia-tin-4i-agonistiki-ton-play-off-–-o-agonas-live

Ανάλυση και προγνωστικά για την 4η αγωνιστική των Play-Off – Ο αγώνας Live