Survivor spoiler 16/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

survivor

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο στο Survivor 4

Το αγώνισμα θα έχει πολύ κούραση με πολλά και δύσκολα εμπόδια, ενώ, όπως παρατηρήσαμε ο Ντάφυ θα καταφέρει να κερδίσει σε ένα ματσάρισμα τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο στο Survivor 4 και θα φάει ένα πολύ καλό γεύμα για να γεμίσει η πεινασμένη τους κοιλιά, είναι η Μπλε. Πλέον δεν είναι μόνο 3 οι παίκτες που αγωνίζονται μετά την αναδιαμόρφωση των ομάδων και σίγουρα θα δούμε μεγάλες ανατροπές.

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει πως πλέον η προσπάθεια τους γίνεται πιο ατομική, αλλά και οι ομάδες, αλλάζουν ξανά. Εμείς μάλιστα, γνωρίζουμε ποιοι παίκτες πάνε που και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, καθώς θα δούμε άτομα που πριν δεν μιλούσαν καν, για πρώτη φορά να γίνονται συμπαίκτες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορεί ο Τζέιμς να αποχώρησε από το Survivor 4 και να είδε αποθέωσε στην Ρόδο με βεγγαλικά και καπνογόνα, ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που έφερνε νίκες, αφού η Μπλε ομάδα όπως έχουμε δει έχει πάρει πολύ τα πάνω της.

παλαιστινη

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής: Χιλιάδες διαδηλωτές υπέρ των Παλαιστινίων βγήκαν στους δρόμους

rodos

James Καφετζής: Πώς τον υποδέχθηκαν οι συντοπίτες του στη Ρόδο μετά την αποχώρησή του από το Survivor;