Menu

Survivor spoiler 13/5: SOK! Ο Ντάφυ ΑΠΟΧΩΡΕΙ

ΣΟΚ προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.Ο Τριαντάφυλλος αποχωρεί. Κρατήστε ότι δεν ήρθαν τυχαία κοντά με τον Τζέιμς τελευταία. Είχαν το ίδιο πρόβλημα  με την παράταση και επίσης ο Ντάφυ ήρθε σε κόντρα με την παραγωγή.»

 

 

Ο πιο αγαπητός παίχτης της μπλε ομάδας Τζέιμς αποχώρησε οικειοθελώς από το survivor.. Αλλά ουσιαστικά έχει φύγει και ο Μπάρτζης και απομένει το τυπικό μέρος όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει.

Αλλά αν εδώ οι περισσότεροι ακόμα να το πάρουν χαμπάρι στην γειτονική Τουρκία που λόγο Ατζούν παρακολουθούν τις εξελίξεις και στο Ελληνικό survivor και το έχουν βγάλει επίσημα ότι και ο Νίκος αποχώρησε μια ημέρα αργότερα.

Οι Τούρκοι αναφέρουν στο δημοσίευμα ότι η βασική αιτία ήταν η παράταση του παιχνιδιού για ένα ακόμα μήνα, κάτι που ο Τζέιμς ήταν αντίθετος. Δεν υπέκυψε στις απαιτήσεις της παραγωγής ο James και αποχώρησε από το ριάλιτι.

Αλλά την επόμενη ημέρα παραιτήθηκε και ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Τζέιμς έγινε αρκετά γνωστός στο Τουρκικό κοινό από το παιχνίδι με την παίκτρια Melis του Τουρκικού survivor στο πάρτι της ένωσης.

Μάλιστα στα σχόλια τους οι Τούρκοι δίνουν δίκιο στους δύο παίχτες, αφού ο Ατζούν στον βωμό της τηλεθέασης δεν υπολογίζει τους παίχτες και τους έφτασε στα όρια της σωματικής τους εξόντωσης.

Ορισμένοι γράφουν χαρακτηριστικά ” Ατζούν δεν αγοράζονται όλα με τα λεφτά”

Στο Κυριακάτικο επεισόδιο όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει θα ανακοινωθεί ότι αποχώρησε ο Νικος.

Για την ιστορία ο Μπάρτζης πήγε στο νοσοκομείο να δει την ζημιά στο πόδι του και αμέσως μετά πήγε στο ξενοδοχείο και βρήκε τον φίλο του, όπου όπως μάθαμε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μαζί.

Όπως σας τα είχαμε δώσει από την αρχή
Σύμφωνα με πληροφορίες μας που σας δώσαμε με προηγούμενο άρθρο μας και η ώρα του Νίκου πλησιάζει σύντομα. Διαβάστε περισσότερα εδώ. Μετά την ψυχολογική του κατάρρευση ήρθε και η σωματική τώρα. Έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες και τις μαθαίνετε πρώτοι.

Το παιχνίδι κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα κυριολεκτικά.

Σας είπαμε για τον Τζέιμς πρώτοι, για τον Νίκο ήδη σας το έχουμε δώσει, και ακόμα μια πρωτιά τώρα

Exit mobile version