Survivor Spoiler 4/5: Ο πόλεμος ξεκίνησε σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τον Τζέιμς!

survivor tzeims

Αυτό που είναι ξεκάθαρο σε όλους είναι η αλλαγή του σκηνικού στο νησί με τον Τζέιμς.

Ξαφνικά λες και κάτι τους καθοδηγεί σχεδόν όλους τους παίχτες (εκτός Μπάρτζη) απέναντι στον Καφετζή.

Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και σας βάζουμε πιο βαθιά στο παρασκήνιο της κόντρας μεταξύ Τζέιμς – Νίκου με τους υπόλοιπους παίχτες, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ομάδας, Να το κρατάτε αυτό. Γιατί να καίγονται τόσο οι παίχτες της κόκκινης για τον Τζέιμς. Και μην πει κάποιος επειδή είναι καλός παίχτης. Πριν μερικές εβδομάδες είχε καλύτερα ποσοστά και κανείς από την αντίπαλη ομάδα των Μπλε δεν ενδιαφερόταν για την πορεία του Καφετζή. Ενώ τώρα…

Αλλά ο Τζέιμς μαζί με τον Νίκο ήδη έστειλαν μήνυμα στην παραγωγή ότι δεν θα ανεχτούν άλλο αυτήν την κατάσταση και όλο το νησί βάση σχεδίου να είναι εναντίον τους.

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του Καφετζή με ανθρώπους της παραγωγής δεν είναι καλές από προηγούμενά επεισόδια που έχουν συμβεί, και έχουν καταλάβει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο με την ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς όλων των παιχτών.

Προς το παρόν μετέφεραν στην παραγωγή κρατούν στάση αναμονής και αποφεύγουν να έρχονται σε επαφή με τους περισσότερους παίχτες, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα μιλήσουν ανοιχτά για πολλα πράγματα που ξέρουν και θα εκθέσουν πολλούς.

Η απάντηση ήρθε με δύο τρόπους
Αρχικά πλέον όλοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν “ότι πρέπει” για να είναι στον τάκο μαζί Τζέιμς και Νίκος αφού έστω και τον Νίκο να διώξουν από το παιχνίδι θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τον Καφετζή που θα μείνει τελείως μόνος. Θα το δούμε άμεσα. Πως; Απλά τα πράγματα. Αν δεν κερδίσει η Μπλε καμία ασυλία είναι ντεφάκτο ότι θα είναι και οι δύο στον τάκο. Μαζί με Γαλακτερό λογικά.

Και εδώ αρχίζει το πανηγύρι το μεγάλο.

Οι Μπλε θα ψηφίσουν σχεδόν αποκλειστικά Τζέιμς και Νίκο. Ο Γαλακτερός δεν έχει καμιά τύχη θα πει κάποιος εναντίον τους. Ναι θα απαντήσουμε, αλλά.. Γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά. Τι θα κάνουν οι φίλοι της κόκκινης ομάδας.

Αν το δουν σαν μια μοναδική ευκαιρία να διώξουν έναν εκ των Τζέιμς και Νίκο τότε αναμένουμε πολλούς ψήφους να πάνε στον Γαλακτερό, και να πως δημιουργείται ένα μεγάλο πρόβλημα.

Μια ψηφοφορία που εάν πάει έτσι θα είναι πολύ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ.

Αλλά εάν ούτε και τώρα καταφέρουν κάτι δύσκολο να το επαναλάβουν στο μέλλον.

Το δεύτερο μέρος του σχεδίου είναι να μπουν λόγια μεταξύ τους και να προσπαθήσουν να φέρουν διχόνοια στους δύο καλούς φίλους. Δεν δίνουμε μεγάλη πιθανότητα να πετύχουν κάτι τέτοιο.

Μην ξεχνάμε ότι έχουν προσπαθήσει και θα ξαναπροσπαθήσουν να τον οδηγήσουν σε κάποιο μεγάλο φάουλ και να πέσει στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού. Όταν λέμε φάουλ εννοούμε να γίνει κάποια εντελώς λάθος κίνηση από τον Τζέιμς και να του ρίξουν το λάθος.

Να λοιπόν γιατί ο Τζέιμς μαζί τον αδελφικό του φίλο Νίκο είναι σε απόσταση από όλους. Ξέρει από στρατηγική ο Καφετζής και τα έχει υπολογίσει όλα αυτά. Φυλάει τα ρούχα του και προσέχει να μην δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος;
Ο Άλεξ είχε πάρει το μήνυμα και απλά το μετέφερε πριν φύγει από το νησί σε όλους τους συμπαίχτες του (φίλους και εχθρούς για να τους ενώσει εναντίον του κοινού “εχθρού”.

Δεν είναι τυχαία η απότομη αλλαγής συμπεριφοράς παιχτών όπως Ηλίας και Καρολίνα που ξαφνικά ξέχασαν την κόντρα με Ντάφυ και Κατσούλη και στράφηκαν εναντίον του Τζέιμς.

Από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές σε ένα παίχτη στο νησί είχε φτάσει αναλυτικό report με την απήχηση του κάθε παίχτη στις μυστικές ψηφοφορίες. Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβουμε λοιπόν γιατί η ξαφνική μεταστροφή εναντίον του πρώτου φαβορί του διαγωνισμού.

Εάν ο Τζέιμς φτάσει στην τελική τετράδα δεν χρειάζεται να γίνει η τελική φάση. Είναι τεράστια η διαφορά του από τους υπόλοιπους παίχτες. Και μην μπερδεύεστε πολλοί με το αγωνιστικό, που δεν είναι πρώτος τώρα.

Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι επόμενες ημέρες, αλλά ο μεγάλος πόλεμος θα ξεκινήσει στην δεκάδα αγαπητοί φίλοι.

Αν φτάσει ο Τζέιμς στην τετράδα δεν χάνει την πρωτιά. Μόνο σε μια περίπτωση αλλά θα την πούμε στον κατάλληλο χρόνο.

Το είδαμε και αυτό ή μάλλον το ακούσαμε. Να την λένε στον Τζέιμς ότι “πούλησε” την ομάδα των Μπλε.

survivor:-to-fili-mpogdanou-kai-triantafyllou-–-glenti-sto-twitter

Survivor ΣΟΚ: Το φιλί Μπόγδανου και Τριαντάφυλλου απίστευτο γλέντι στο twitter

Survivor Spoiler (04-05): Ο πόλεμος ξεκίνησε