Survivor spoiler 4/5: 2η ασυλία … Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι κόκκινοι κέρδισαν με 10-8 πήγαν ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού, αλλά πριν απόλαυσαν ένα παραδοσιακό Πασχαλινό τραπέζι. Το καλύτερο έπαθλο φαγητού που έχουμε δει στον διαγωνισμό

Ακόμα ένα επιτυχημένο spoiler survivor

Όπως σας το είχαμε δώσει κέρδισε την ατομική ασυλία ο Κόρο, και ότι πρώτος υποψήφιος θα ήταν ο Τζέιμς.

Μπήκαμε σε νέα εβδομάδα αλλά και μήνα, (καλοκαιράκι και ο καιρός άλλαξε για τα καλά) και θα δούμε διαφορετικές καταστάσεις στο νησί. όχι τόσο αγωνιστικά που η κόντρα εναντίον του Τζέιμς είναι το επίκεντρο.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Ακόμα ένα επεισόδιο με εντάσεις θα δούμε την Τρίτη του Πάσχα στο Survivor. Δεν θα λείπουν οι ίντριγκες σε καμία περίπτωση, και θα προσπαθήσουν να τους χωρίσουν

Αγώνας 2ης ασυλίας
Συνέχεια στην δράση λοιπόν.

Κόκκινη ή Μπλε ομάδα;

Σημαντική η μάχη της 2ης ασυλίας και σας γράφουμε εδώ και μέρες οι καιροί είναι πονηροί και δύσκολοι. Τελικά ο Μπάρτζης δεν θα αγωνιστεί και από την άλλη ο Τριαντάφυλλος οπότε θέλει εμφανίζει χαρτί γιατρού και δεν εμφανίζεται. Μια ιστορία που δεν έχουμε καταλάβει ποτέ…

Αν όπως φαίνεται το αγωνιστικό μέρος περάσει σε δεύτερη μοίρα και πάμε σε μάχη σκοπιμότητας, τότε έχει λογική να δούμε και την δεύτερη ασυλία να πηγαίνει στους Κόκκινους και να έχουν ολόκληρο το τοτέμ δικό τους και να είναι 100% ασφαλείς.

Κάτι που την προηγούμενη εβδομάδα δεν έδειχνε και τόσο εύκολο να δούμε κάτι τέτοιο. Αλλά η ανάλυση μας βασιζόταν σε αγωνιστικά και όχι σε ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ κριτήρια. Εκεί έχουμε μια άλλη κατάσταση.

Για τους παραπάνω λόγους θα δώσουμε προβάδισμα νίκης στους Κόκκινους

Υποψήφιοι προς αποχώρηση
Ο Καφετζής ήδη είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Τα κουκιά είναι μετρημένα και με τον Κόρο εκτός αφού κέρδισε την ατομική ασυλία την τριάδα θα την συμπληρώσουν Μπάρτζης και Γαλακτερός.

Τζειμς – Νίκος – Γαλακτερός

Ποιος αποχωρεί;
Αν και είναι αρκετά νωρίς και έχουμε δει ότι ότι το survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, μπορούμε όμως να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση βάση κάποιων καλών δεδομένων. Φυσικά από αύριο θα τρέξουν και οι ψηφοφορίες μεταξύ αυτών και το δικό μας Mega Poll και θα έχουμε μια πιο ασφαλή προσέγγιση.

Αλλά ξέρουμε αι από την προηγούμενη ψηφοφορία ότι ο Τζέιμς είναι ίσως ο πιο δημοφιλής παίχτης του νησιού. Δεν τον ακουμπάνε τον Τζέιμς ούτε και αυτήν την φορά. Ο Νίκος πέραν της υποστήριξης των φίλων της Μπλε ομάδας έχει και δικό του κοινό που τον ακολουθεί και νομίζουμε ότι θα ενεργοποιηθεί. Από την άλλη ο Γαλακτερός όσο και να τον βοηθάει το όνομα του πατέρα του, αυτήν την φορά έχει πέσει στον λάκκο με τα φίδια. Πως να την βγάλει καθαρή;

Αν μείνει ο Παύλος στο νησί θα μιλάμε για την ανατροπή του αιώνα. Επειδή εδώ δεν παίζουμε στοίχημα για να βάλουμε λίγα και να πάρουμε πολλά  από την πολύ μεγάλη έκπληξη κοιτάμε την πραγματικότητα. Και μιλάει ξεκάθαρα. Λέει ότι ο Γαλακτερός θα αποχωρήσει.

Survivor Spoiler (04-05): Ο πόλεμος ξεκίνησε

kairos:-kalokairines-thermokrasies-kai-simera-–-pou-anamenetai-vrochi

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες και σήμερα – Πού αναμένεται βροχή