Survivor Spoiler 3/5: Επιστροφή στην δράση με αγώνα 1ης ασυλίας – Κόκκινη ή Μπλε ομάδα;

Survivor

Μπήκαμε σε νέα εβδομάδα αλλά και μήνα, (καλοκαιράκι και ο καιρός άλλαξε για τα καλά) και θα δούμε διαφορετικές καταστάσεις στο νησί. Αγωνιστικά περισσότερο, γιατί στα υπόλοιπα δύσκολο να δούμε  μεγάλες αλλαγές.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Ακόμα ένα επεισόδιο με εντάσεις θα δούμε την Δευτέρα του Πάσχα στο Survivor. Δεν θα λείπουν οι ίντριγκες σε καμία περίπτωση, ενώ φυσικά συνεχίζεται η κόντρα των υπολοίπων  παιχτών με Τζειμς και Νίκο.

Θα προσπαθήσουν να τους χωρίσουν;

Όλη η παραλία θα ζήσει τον 1ο αγώνα ασυλίας με τις ομάδες να είναι παθιασμένες για την νίκη, και να βάζουν ένα περίεργο στοίχημα μεταξύ τους.

Θα φορέσει ο Τζέιμς το μαγιό της Άννα Μαρίας;

Αλλά στο αγωνιστικό πως τα πάμε;

Φτάσαμε στα μισά του παιχνιδιού και είμαστε στην δωδεκάδα. Ορισμένοι παίχτες είναι μόνιμα στις πρώτες θέσεις (βλέπε Τζέιμς) και άλλοι είναι μόνιμα παρέα με τον πάτο της κατάταξης (βλέπε Τριαντάφυλλος).  Ορισμένοι βήμα βήμα έφτασαν στην κορυφή (Κατσούλης) και έχουμε και αυτούς που με ελεύθερη πτώση να πηγαίνουν στην ουρά της βαθμολογίας (Ασημακόπουλος)

Οι αριθμοί μπορεί να μην λένε πάντα την αλήθεια, αλλά δεν λένε ποτέ ψέματα. Ας δούμε τους παίχτες της κάθε ομάδας και ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα, για την επόμενη ημέρα

Πάρτε μια γεύση από τα στατιστικά των παιχτών και των παλτών

Μπλε
Το όνειρο κράτησε λίγο, στην καλύβα των Μπλε, αφού οι γκρίνιες αρχίζουν ξανά να κάνουν την εμφάνιση τους. Ξανά στα δύο η ομάδα, αφού Τζέιμς και Νίκος ακολουθούν την δική τους μοναχική πορεία και οι υπόλοιποι παίχτες των Μπλε είναι μαζί με τους Κόκκινους και υπάρχει μια γραμμή. Αγωνιστικά πολύ καλά οι Μπλε που μετά την αποχώρηση του Παπαδόπουλου γίνεται ακόμα πιο δυνατή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας η επιστροφή του Μπάρτζη είναι κοντά.

Η Μαριαλένα ετοιμάζεται να σπάσει την φιλία των Μπάρτζη και Καφετζή. Ανέλαβε δράση…

Κόκκινοι
Οι δύο τελευταίες ήττες προσγείωσαν απότομα την Κόκκινη ομάδα που καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι με τους δυο χειρότερους στατιστικά παίχτες του νησιού (Τριαντάφυλλος, Ασημακόπουλος) και την Νικολέτα με το γνωστό πρόβλημα στην μέση της δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά Ηλίας, Σάκης, και Καρολίνα έβαλαν στο κάδρο για πρώτη φορά και τον Ασημακό, λέγοντας ότι είναι τρύπα για την ομάδα. Να το κρατήσετε αυτό για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, και όχι μόνο.

Τώρα όσο ο Τριαντάφυλλος θα παίρνει χαρτί γιατρού μπορεί να εμφανίζονται πιο ανταγωνιστικοί, αλλά δεν γίνεται σε κάθε αγώνα 3 παίχτες να κρατάνε όλη την ομάδα. Για να υπάρχει συνέχει στις νίκες πρέπει όλοι οι παίχτες να φέρνουν πόντους. Πότε θα το δούμε αυτό;

Αγώνας 1ης ασυλίας
Επιστροφή στην δράση λοιπόν μετά από αρκετές ημέρες προσμονής και είναι ένα ερωτηματικό πως θα εμφανιστούν οι ομάδες.

Όπως σας αναλύσαμε και παραπάνω οι Μπλε χωρίς Μπάρτζη τα κατάφεραν μια χαρά, αλλά στον τελευταίο αγώνα τους είχαν και ένα Παπαδόπουλο που έκανε το παιχνίδι της ζωής τους. Από την άλλη οι Κόκκινοι είχαν ένα Ασημακόπουλο σε μια ακόμα κακή ημέρα. Ο Τριαντάφυλλος το παλεύει αλλά δύσκολα να πάρει πόντους. Θα παίξει ή θα φέρει χαρτί γιατρού;

Ο Μπάρτζης αναμένεται πολύ σύντομα να επιστρέψει στην δράση. Την Δευτέρα ακόμα δεν ξέρουμε αν θα του επιτρέψει ο γιατρός, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί.

Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας και περιμένουμε μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν είναι τόσο μακριά οι ομάδες.

Οι Κόκκινοι θέλουν σίγουρα να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά θα μπορέσουν να τα καταφέρουν;

Οι Μπλε μπορούν να συνεχίσουν το σερί νικών τους;

Σύμφωνα με μια αρχική εκτίμηση θα δώσουμε μικρό προβάδισμα στην Μπλε ομάδα.

Οι καιροί είναι πονηροί και θα επανέλθουμε με το οριστικό μας σύντομα

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους

Αλλά ο Κοψιδάς επανήλθε και μας μιλάει για τους έρωτες του. Και τί έρωτες!

Ενοχλεί τους υπόλοιπους μη απομόνωση του Τζέιμς και του Νίκου

Αλλά σας έχουμε δώσει την απάντηση εδώ

Αλλά στο νησί υπάρχουν πολλά απρόοπτα. Να όπως εδώ…

Χamos

Με το λευκό αναστάσιμο χρώμα φωταγωγήθηκαν οι «Ομπρέλες»

Χamos

Ο πρωθυπουργός έκανε Ανάσταση με τη σύζυγο και τα παιδιά του στον Ι.Ν Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στην Αθήνα