Survivor spoiler – Σάκης Κατσούλης : Προκλητικοί οι Amigos με τον Τριαντάφυλλο

survivor

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor 2021 και η επόμενη μέρα βρήκε τους παίκτες σε δύο «στρατόπεδα».

Έξω φρενών έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 ο Σάκης Κατσούλης. Αφορμή για την έκρηξή του στάθηκε ο τρόπος με τον οποίο οι Amigos αντιμετώπισαν την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το παιχνίδι.

Ειδικότερα, η πεντάδα δεν έκρυψε τη χαρά της για αυτή την εξέλιξη και έκανε ένα χιουμοριστικό σκετσάκι, κατά το οποίο ο Κόρο, υποδυόμενος τον Τριαντάφυλλο, αποφοιτά από το πανεπιστήμιο του Survivor.

«Συγχαρητήρια Amigos! Πραγματικά είστε θλιβεροί, δεν σέβεστε ούτε το παιχνίδι που βρίσκεται… Ό,τι χειρότερο και πιο αηδιαστικό έχω δει στο Survivor 2021. Δεν έχετε καταλάβει μάλλον που βρίσκεστε, σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, σε ένα παιχνίδι που παίζει ρόλο ο αθλητισμός, μιλάτε για ευγενή άμιλλα και έλεγα ότι δεν ξέρετε καν τι σημαίνει και απλά χρησιμοποιείται μία λέξη, χωρίς να ξέρετε ποια είναι. Ok, θέλετε να κάνετε το θεατρικό σας εδώ βρήκατε;

Σεβαστείτε είναι εδώ έξι μήνες ο άνθρωπος, έχει χάσει 21 κιλά, ήταν έξι μήνες μακριά από το παιδί του, την οικογένειά του, από τη γυναίκα του, τον έχετε πετάξει στο περιθώριο, ήρθα και τον βρήκα δύο μήνες σε απομόνωση να μην του δίνετε καν να φάει, του έχετε κάνει τόσα και παρ’ όλα αυτά εκείνος τα ξέχναγε όλα και τα άφηνε πίσω. Ακόμα και την τελευταία στιγμή είπε τα καλύτερα για εσάς έναν προς έναν», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Και από την άλλη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι έπαιζαν ένα θεατρικό παρωδία με θεατές τον Ηλία Μπόγδανο, την Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα, αποχαιρετώντας έτσι τον Τριαντάφυλλο και μάλιστα με εκφράσεις τύπου «είσαι ένας πολύ μεγάλος καραγκιόζης».

Όλο αυτό το σκηνικό έκανε έξαλλο τον Σάκη Κατσούλη που τους αποκάλεσε θλιβερούς.

Χamos

Γ. Βαρουφάκης στο συνέδριο του ΜέΡΑ 25: «Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα»

Χamos

Αποκάλυψη – Λιγνάδης: Η διαγραφή των αρχείων του υπολογιστή και οι συνομιλίες