Survivor spoiler 24/5 – Σάκης Κατσούλης: Πήρε στην ομάδα του Μαριαλένα και Τριαντάφυλλο

Λυσάξανε οι ΜΠΛΕ που έχασαν!

survivor

O Σάκης Κατσούλης κλήθηκε να διαλέξει πρώτος συμπαίκτη στο Survivor 2021 και αυτή ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δεύτερον επέλεξε τον Τριαντάφυλλο.

Φθάνοντας στον στίβο μάχης οι παίκτες του Survivor 2021 είδαν τον Γιώργο Λιανό να τους αποκαλύπτει πως όλα αλλάζουν αυτήν την εβδομάδα και δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Ωστόσο, σφύριξε την έναρξη του αγωνίσματος για την ανάδειξη των δυο αρχηγών.

Από τις κοπέλες καλύτερο χρόνο είχε η Καρολίνα Καλύβα και από τους άνδρες ο Σάκης Κατσούλης. Ο Σάκης μάλιστα επέλεξε πρώτος την κόκκινη μπαντάνα και η Καρολίνα τη μπλε.

Ο ίδιος μάλιστα κλήθηκε να διαλέξει πρώτος συμπαίκτη και αυτή ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, παρόλο που είναι τραυματισμένη. Στην ομάδα του Σάκη Κόκκινη βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος, αλλά και η Έλενα Χαμπέρη για να αντικαταστήσει στα αγωνίσματα τη Μαριαλένα που θα δυσκολευτεί να συμμετέχει λόγω του τραυματισμού της.

Την ίδια στιγμή, με αρχηγό την Καρολίνα καλύβα, η μπλε ομάδα απαρτίζεται από τους: Γιώργο Ασημακόπουλο, Γιώργο Κόρομι, αλλά και τον Ηλία Μπόγδανο που φόρεσε τη μπλε μπαντάνα.

Χamos

Μία… ανάσα από τους τελικούς ο Παναθηναϊκός

Χamos

Diamond League : Η Παπαχρήστου άρχισε τη σεζόν με 13,62 μ. στο τριπλούν