Survivor – Ψυχολογικά καταρρακωμένη η Καρολίνα Καλύβα: Εγώ μέσα μου νιώθω κενή

survivor

Αμέσως μετά το αγώνισμα επικοινωνίας, στο οποίο αναδείχθηκαν νικητές οι Κόκκινοι, η Καρολίνα Καλύβα δεν μπόρεσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς δεν θα άκουγε τα μηνύματα από τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Φανερά καταρρακωμένη ψυχολογικά η παίκτρια δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί όλο αυτό και μόλις γύρισαν στην παραλία τους σηκώθηκε και πήγε μόνη της στο δάσος!

Μιλώντας on camera δήλωσε πως ακόμα και το καλύτερο πιάτο να της έδιναν στο Survivor θα το αντάλλαζε με μια λέξη μόνο από κάποιον δικό της!

Η ίδια λίγο αργότερα δήλωσε: “Εγώ μέσα μου νιώθω κενή”, ξεσπώντας πάλι σε κλάματα!

Η εξομολόγηση της Καρολίνας και τα δάκρυαΟ Ηλίας Μπόγδανος “ξεσκεπάζει” τον Σάκη: “Μισό λεπτό πριν μπούμε στο συμβούλιο μου είπε…”

Η υπόδειξη της Νικολέτας από τον Σάκη Κατσούλη ως υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, προκάλεσε αναστάτωση στην παραλία και στους αμίγκος, οι οποίοι με το που έφτασαν στην παραλία τους ξεκίνησαν να το συζητάνε!

Εκείνη την στιγμή ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε μια αποκάλυψη στους φίλους του και τους είπε κάτι το οποίο του είχε πει ο Σάκης μισό λεπτό πριν μπούνε στο συμβούλιο του νησιού!

Πιο συγκεκριμένα ανάφερε πως ο Σάκης του είπε πως θα τον ψηφίσει, όπως ισχυρίζεται, και ο ίδιος του απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επιλογή του αυτή!

Στη συνέχεια, σχολίασαν την κίνησή του αυτή αλλά και την τελική του απόφαση να ψηφίσει την Νικόλ, λέγοντας πως το έκανε για να σώσει το τομάρι του αλλά και την Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, πιστεύοντας πως είναι μια ακόμα κίνηση στρατηγικής!

 

survivor

Survivor spoiler: Ο Ηλίας Μπόγδανος δίνει στεγνά τον Σάκη Κατσούλη

«Back to back» χρυσό για την Σταματοπούλου, «ασημένιος» ο Μακροδημήτρης

«Back to back» χρυσό για την Σταματοπούλου, «ασημένιος» ο Μακροδημήτρης