Survivor spoiler: Πρόταση σε παίκτη από τον Δημήτρη Σειρηνάκη

survivor

Ο γνωστός παραγωγός ερωτικών ταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης θα κάνει πρόταση σε παίκτη του Survivor 2021 για να πρωταγωνιστήσει σε νέο του project.

Παίκτη που συμμετέχει στο Survivor 2021 έχει βάλει στο «στόχαστρο» ο Δημήτρης Σειρηνάκης και σύντομα θα του κάνει πρόταση, ώστε να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ηλία Μπόγδανο, τον οποίο θέλει να συναντήσει ο γνωστός παραγωγός, από την στιγμή που επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης μίλησε στην εφημερίδα Espresso και σημείωσε πως «δεν ξέρω πώς αυτό έφτασε στα αυτιά σας, αλλά, ναι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προτείνω στον Ηλία Μπόγδανο να παίξει σε μια πιο αισθησιακή βερσιόν του “Survivor” για την πλατφόρμα της Sirina TV».

«Με το που θα επιστρέψει θα τον πάρω τηλέφωνο για να τον συναντήσω και να τον πείσω να το τολμήσει!

Από τα πλάνα που είδα στοn SKAI θεωρώ ότι είναι open minded και άνθρωπος που τολμά να κάνει πράγματα που για κάποιους άλλους φαίνονται ταμπού», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω στο μυαλό μου και το κόνσεπτ, ακόμη και την ερωτική του παρτενέρ, που, αν σας πω τώρα το όνομά της, θα γίνει κόλαση!

Αυτά όμως θέλω να τα κουβεντιάσω μαζί του, εφόσον συναντηθούμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης »

Ανέκδοτο: Ο σύζυγος

Χamos

Εμπειρογνώμονες των ΥΠΕΞ χώρα μας-Τουρκίας συναντήθηκαν στην Αδριανούπολη για τα σύνορα στον Έβρο