Survivor spoiler 9/5: Πότε το παιχνίδι γίνεται ατομικό

survivor-:-pote-to-paichnidi-ginetai-atomiko

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος στο Survivor 2021, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει ατομικό και οι παίκτες θα αγωνίζονται για τους εαυτούς τους και όχι για τις ομάδες.

Σε λίγο καιρό στο Survivor 2021 οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα διαλυθούν, γιατί το παιχνίδι περνάει σε ατομικό επίπεδο και κάθε παίκτης θα αγωνίζεται για τον εαυτό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» οι επικείμενες αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν θα αργήσουν, καθώς «σε δύο με τρεις εβδομάδες το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Αυτό θα γίνει στους οκτώ παίκτες».

«Όταν μιλάμε για ατομικό παιχνίδι εννοούμε ότι δεν θα υπάρχουν ματσαρίσματα, δεν υπάρχουν φιλίες και κλίκες, και ο καθένας παίζει μόνος του. Πώς παίζει μόνος του; Θα γίνεται κλήρωση και έτσι μπορεί να παίξουν απέναντι και φίλοι. Όταν χάνεις θα χάνεις μία ζωή από τις τέσσερις. Ο νικητής θα κερδίζει πάρα πολύ μεγάλα έπαθλα», σημείωσε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε».

Επιπλέον, ένα από τα γεγονότα που θα τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, είναι η φιλία του Τζειμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη.

Οι δύο παίκτες είναι ιδιαίτερα κοντά και έχουν φτάσει στο σημείο να απομονωθούν από την ίδια τους την ομάδα. Παρόλα αυτά, υπάρχει περίπτωση να βρεθούν αντίπαλοι και σε μία τέτοια περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

 

o-pou-zita-na-min-ksekinisei-o-emvoliasmos-ton-paidion-efoson-den-echoun-emvoliastei-akomi-oi-ilikiomenoi-kai-oi-efpatheis-omades

Ο ΠΟΥ ζητά να μην ξεκινήσει ο εμβολιασμός των παιδιών εφόσον δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες

siopilos-dromos

Σιωπηλός Δρόμος Spoiler 9/5: Απόδραση και ο κίνδυνος παραμονεύει!