Survivor – Πάνος Καλίδης: Πλήρωσε ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του;

Ο Πάνος Καλίδης για πρώτη φορά αποκάλυψε αν πλήρωσε ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρηση του από το Survivor 4, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό ο Τριαντάφυλλος τι και αν θέλει να φύγει μόνος του από το παιχνίδι, δεν μπορεί και για αυτό παρακαλάει τον κόσμο να τον βγάλει εκτός.

Ο τραγουδιστής μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και έβαλε τα πράγματα στη θέση του, όσον αφορά την δική του αποχώρηση που έγινε από επιλογή.

Όσα αποκάλυψε ο Καλίδης για την ρήτρα στο Survivor 4

«Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που αν θέλει ο κύριος Ατζούν την ενεργοποιεί. Αν μου έλεγαν πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ότι δεν κάνει να αποχωρήσω οικειοθελώς, φυσικά και δεν θα μπορούσα φύγω», αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης.

Οι δηλώσεις του Καλίδη για τον Ντάφυ

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης, δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και μεταξύ άλλων σχολίασε τη στάση του Τριαντάφυλλου μετά την τελευταία υποψηφιότητά του, όπου ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικά στην καθημερινότητά του μετά το Survivor 4, καθώς και στα όσα γίνονται αυτές τις μέρες στον Άγιο Δομίνικο, τονίζοντας πως το πιο πιθανό είναι να έχει κουραστεί ο Ντάφυ.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Σάκη και τη Μαριαλένα ωστόσο δε θέλησε να πει τίποτα για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

«Προσπαθώ ακόμη να συνέλθω και να επανέλθω στην καθημερινότητά μου. Έχω να πάρω άλλα 3-4 κιλά και να ρυθμίσω το θέμα του ύπνου. Μου λείπει η όλη προσπάθεια, όπου καθημερινά ξυπνούσαμε και είχαμε κάτι να κάνουμε. Μου λείπουν τα αγωνίσματα και οι χαρακτήρες, που ήταν η καθημερινότητά μου για τρεις μήνες.

Ξέρω τι γίνεται και για ποιο λόγο στο παιχνίδι, τα έχω ζήσει και είμαι χαρούμενος. Οι ισορροπίες, άλλωστε, αλλάζουν καθημερινά και είναι φυσικό. Μου έκανε εντύπωση η κίνηση του Τριαντάφυλλου να ζητήσει να φύγει, ίσως να έχει κουραστεί.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι καλά παιδιά και θέλω να κάνω παρέα μαζί τους. Για τη σχέση τους θα σας τα πουν οι ίδιοι. Δεν είναι δική μου δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην κάμερα του Πρωινού.

roula-koromila:-eksorgismeni-me-to-girokomeio-tou-tromou-stin-kriti

Ρούλα Κορομηλά: Εξοργισμένη με το γηροκομείο του τρόμου στην Κρήτη

Basket League: Οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής

Basket League: Οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής