Survivor: Ομηρικός καβγάς μετά το συμβούλιο και την υποψηφιότητα της Χριστίνας

Survivor: Ομηρικός καβγάς μετά το συμβούλιο και την υποψηφιότητα της Χριστίνας

Όσα είπαν οι παίκτες των Μπλε στο Survivor της Τετάρτης!

Στο Surivor της Τετάρτης, λίγη ώρα μετά την ψήφο που έδωσε ο Νίκος Μπάρτζης στην Χριστίνα Κεφαλά στο συμβούλιο του νησιού, οι τόνοι υψώθηκαν  για την ομάδα των Μπλε στην καλύβα τους.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε, ο Αλέξης Παππάς θέλησε να «πετάξει το μπαλάκι» στον συμπαίκτη του ρωτώντας τον ήταν αυτό που συνέβη στο συμβούλιο του νησιού. «Άκουσα σήμερα στο παιχνίδι ότι ζαλίζεται και δεν μπορεί χωρίς το κολάρο, έκρινα ότι οι συνθήκες εδώ πέρα δεν είναι σωστές για να επανέλθει κάποιος. Την έχω ξανακούσει την κοπέλα πάλι που λέει ότι θέλει μαξιλάρι. Έχει πει κιόλας η ίδια μπροστά στην καλύβα ότι δεν είναι…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης.

Τον λόγο στη συνέχεια πήραν η Ελευθερία Ελευθερίου και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίες εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις. Το ίδιο και ο Αλέξης Παππάς σε ιδιαιτέρως έντονο ύφος «Αισθάνθηκα άχημα στο συμβούλιο γιατί η Χριστίνα έβγαινε και έλεγε ότι εγώ ήθελα να την χτυπήσω.Είναι δυνατόν να ήθελα να την χτυπήσω;» πρόσθες εο Νίκος Μπάρτζης.

“Η υγεία μου είναι και δεν τίθεται θέμα. Τα πράγματα που αισθάνομαι εγώ και δεν τίθεται θέμα πάνω σε αυτό. Και θα πω ότι πονάω και θα πω ότι πεινάω και θα τα πω και όλα, δεν παίζει κανένα ρόλο εδώ να ακούς εσύ ότι πονάω ή δεν μπορώ να κοιμηθώ” τόνισε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

Τέτα Καμπουρέλη: Το ΚΛΕΙΔΙ του ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ! Σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ μετά την ΣΥΛΛΗΨΗ! Πως έφτασε στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!

Survivor

Survivor spoiler διαρροή 24/3: Αποδεκατίστηκαν οι Μπλε με τις αρνήσεις των παικτών της