Survivor spoiler: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη … δεν έφυγε οικειοθελώς

πανος καλιδης

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τι συνέβη πίσω από τις κάμερες και πως ο Πάνος Καλίδης πείσθηκε να αποχωρήσει από το «Survivor 2021».

Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το «Survivor 2021» θεωρήθηκε αναμενόμενη από το τηλεοπτικό κοινό λόγω των κακών αγωνιστικών επιδόσεων του παίκτη και της νοσταλγίας του, που δεν έκρυβε, για τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Και επειδή, η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα είχε διαρρεύσει από νωρίς, κανείς δεν εξεπλάγη όταν ο τραγουδιστής ανακοίνωσε on camera ότι θέλει να είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όμως, η αλήθεια βρίσκεται αλλού, όπως αποκάλυψε σήμερα στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τόνισε περισσότερες από μία φορές, ότι αυτό που λέει, το έχει επιβεβαιώσει από πολλές πλευρές.

Ο Πάνος Καλίδης λοιπό, ΔΕΝ αποχώρησε οικειοθελώς. Εξαναγκάστηκε σε αποχώρηση από την παραγωγή του reality μετά από απαίτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη.

Η αιτία ήταν κάποιες σκληρές κουβέντες που ανταλλάχθηκαν τις οποίες η εταιρεία παραγωγής φρόντισε να κόψει στο επεισόδιο που είδαμε στις οθόνες μας.

Οι τρεις παίκτες θεώρησαν τη συμπεριφορά του τραγουδιστή απέναντί τους απαράδεκτη και σε συνάντηση που είχαν με την παραγωγή έθεσαν ως προϋπόθεση για να παραμείνουν στο παιχνίδι την αποχώρηση του Πάνου.

Τελικά, και αφού εξάντλησε τα περιθώρια διαπραγμάτευσης που είχε, η παραγωγή της εκπομπής ζήτησε από τον Πάνο Καλίδη να αποχωρήσει «οικειοθελώς» προκειμένου το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Γι’ αυτό και κατά την ανακοίνωση της απόφασής του ο Πάνος Καλίδης ζήτησε επανειλημμένα συγνώμη από τους συμπαίκτες τους που μπορεί να στενοχώρησε, αποφεύγοντας όμως να αναφερθεί συγκεκριμένα πρόσωπα και περιστατικά.

Χamos

Ηράκλειος άθλος η μέχρι τώρα μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣ

Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον Νίκο Μπάρτζη video