Survivor spoiler 14/5: Οι παίκτες που ζήτησαν την αποχώρηση Καλίδη

survivor-:-oi-paiktes-pou-zitisan-tin-apochorisi-kalidi

Φουντώνει το παρασκήνιο για το Survivor 2021, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ζήτησαν από την παραγωγή την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη.

Ο Πάνος Καλίδης μπορεί να αποτελεί καιρό παρελθόν από το Survivor 2021, όμως φαίνεται ότι νέες πληροφορίες για την αποχώρηση του βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε «βόμβα» στην εκπομπή «Πρωινό», καθώς υποστήριξε ότι Τζειμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη, απαίτησαν από την παραγωγή να φύγει ο πρώην συμπαίκτης τους.

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ», είπε ο παρουσιαστής.

Παράλληλα, δήλωσε πως «πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: “Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor”. Προσπάθησε ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι “αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε”».

«Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά… και αποφάσισε να “θυσιάσει” τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, “για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς”. Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Χamos

Για συγκέντρωση υπερεξουσιών στο πρόσωπό του κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25

house-of-fame:-dipli-apochorisi-kai-anatropes

House of fame spoiler 14/5: Πυρκαγιά και λάβρα η Ζόζεφιν, γδύθηκε στη σκηνή