Survivor spoiler 13/5: Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει για ποιον λόγο δεν αγωνίζεται

survivor-:-o-triantafyllos-apokalyptei-gia-poion-logo-den-agonizetai

Δεν περίμενα με τίποτα την αποχώρηση του Τζέιμς από το Survivor 2021, ήταν παίκτης για τελικό, είπε ο Τριαντάφυλλος.

Για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 2021, αλλά και για τον λόγο που δεν αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια, μίλησε ο Τριαντάφυλλος.

Μάλιστα, ζήτησε την κατανόηση του κοινού που παρακολουθεί το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και υποσχέθηκε πως με το τέλος των ομάδων θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ειδικότερα, δήλωσε ενώπιον των συμπαικτών του:

«Πραγματικά χθες εγώ έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν περίμενα ποτέ την αποχώρηση του Τζέιμς. Γιατί είναι ένας δυνατός παίχτης, ήταν παίχτης για τελικό έτσι όπως έδειχναν τα πράγματα, τον στήριξε κι ο κόσμος τρεις φορές.

Για μένα έπρεπε να σφίξει τα δόντια και να έκανε υπομονή όπως κάνω κι εγώ, γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Τζέιμς, μόνο που είναι είκοσι χρόνια μικρότερός μου. Μόνο που δεν παίζω. Και θέλω να πω στον κόσμο ότι έχω χαρτί από τον γιατρό που δείχνει το πρόβλημα.

Εάν γίνει ατομικό και είμαι ακόμα μέσα, θα παίξω, γιατί θα έχω την ευθύνη του εαυτού μου. Τώρα δεν μπορώ να έχω ευθύνη σε μια ομάδα αν χάσει ασυλία με δική μου ευθύνη. Θα βάλω στον τάκο παίκτες της ομάδας μου. Δεν μπορώ να τους το κάνω αυτό.

Αν αυτό ο κόσμος μπορέσει να το συγχωρέσει, να το καταλάβει, είναι κατανοητό. Έχω πρόβλημα και εγώ. Ξέρω πώς είναι να πονάς. Πονάω κάθε πρωί που ξυπνάω πεθαίνω στον πόνο. Τον Τζέιμς τον καταλαβαίνω απόλυτα, ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν.

Και όταν ένας καλός παίχτης όπως ο Τζέιμς πέφτει και παίζει απέναντι σε θηρία, είναι φυσικό να μην το διαχειρίζεται απολύτως σωστά. Ίσως αν ήταν λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία. Λυπάμαι πάρα πολύ που έχει φύγει και θα λυπηθώ και αν ο Νίκος δεν γυρίζει πίσω, γιατί κι αυτός είχε όνειρα.

Είναι κι αυτός ένας πολύ καλός παίκτης και εύχομαι τα πόδια του να τα κάνει καλά ο Θεός κι η Παναγιά και να μπορέσει να επανέλθει. Συγγνώμη, λέω την αλήθεια, από κει και πέρα αν θέλει να με βγάλει ο κόσμος γιατί δεν αγωνίζομαι στα τελευταία ματς, θα με βγάλει έξω».

Μπάιντεν: Η σύγκρουση θα τερματιστεί σύντομα – Επικοινωνία με Νετανιάχου

Μπάιντεν: Η σύγκρουση θα τερματιστεί σύντομα – Επικοινωνία με Νετανιάχου

survivor-spoiler:

Survivor Spoiler: Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς