Survivor spoiler 26/4: Ο πρώτος υποψήφιος σήμερα και ο νικητής της ασυλίας

survivor-:-o-protos-ypopsifios-simera-kai-o-nikitis-tis-asylias

Σήμερα στο Survivor 2021 οι δύο ομάδες ρίχνονται στο στίβο μάχης για να κερδίσουν την ασυλία, ενώ ένας παίκτης θα βγει στο τάκο. Τι αναφέρουν τα spoiler.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 τα «αίματα» ανάβουν, καθώς η ζωή στην παραλία του Άγιου Δομίνικου επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για την ασυλία, ενώ η ένταση ανεβαίνει στο συμβούλιο του νησιού με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο τον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Λιανό, σε τηλεφωνική συνομιλία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το καλό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες αποτελεί ήδη παρελθόν, αφού το σημερινό συμβούλιο θα είναι η αφετηρία για νέο κύκλο «εχθροπραξιών».

Σύμφωνα με τα spoiler, σήμερα οι Μπλε κερδίζουν το αγώνισμα, ενώ νικητής της ομαδικής ασυλίας αναδεικνύεται ο Ηλίας Μπόγδανος.

Έπειτα, στο τάκο βγαίνει για ακόμη μία φορά ο Τριαντάφυλλος. Βέβαια, αυτή την φορά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την διάθεση που θα έχει όταν ακούσει το αποτέλεσμα. Θα δεχτεί το γεγονός ή θα φέρει αντιρρήσεις με στόχο να μείνει στο Survivor 2021;

masterchef

MasterChef 5 Spoiler διαρροή 26/4: Οριστικό … Αυτός αποχωρεί σήμερα

faii-skorda:-to-scholio-gia-ton-choro-tis-ioannas-maleskou

Φαίη Σκορδά: Το σχόλιο για τον χορό της Ιωάννας Μαλέσκου