Survivor spoiler 17/5: Ο πρώτος ατομικός αγώνας ασυλίας

Τι θα δούμε σήμερα

sok

Νέα κόντρα ξεσπάει ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο Survivor 2021, ενώ η Μαριαλένα βάζει τα κλάματα. Δείτε το τρέιλερ.

Το πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας με τους νέους κανόνες θα δούμε σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου στο Survivor 2021. Οι παίκτες λοιπόν θα αγωνίζονται μόνοι τους για τις ασυλίες και ως ομάδες μόνο για τα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας.

Ο κάθε παίκτης θα έχει τρεις ζωές, οι οποίες σιγά σιγά θα αφαιρούνται, όπως ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός στο trailer του επεισοδίου.

Πέρα από τον στίβο μάχης τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ήρεμα ούτε στην παραλία που ξεσπάει νέα κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο αλλά ούτε και στο Συμβούλιο του Νησιού όπου βλέπουμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ξεσπάει σε κλάματα λέγοντας «πώς είναι αδικία».

«Αποδεικνύεται ότι ο Ντάφυς είναι παιχτούρα. Έπρεπε να τον είχα διαλέξει πρώτο αντί του Σάκη. Κάπως έτσι μας τα έχει παρουσιάσει εδώ πέρα», ακούγεται στην αρχή του τρέιλερ να λέει με ειρωνικό ύφος ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ασημακόπουλος. Και σε κάνω πετσόκομμα τρελό» για να έρθει άμεσα η απάντηση: «Χθες με νίκησες εσύ, αύριο θα σε νικήσω εγώ», του λέει ο ηττημένος της πρώτης κόντρας τους, Γιώργος Ασημακόπουλος που λίγο αργότερα δήλωνε στην κάμερα «Ποιος το περίμενε, έτσι που τον βλέπαμε ήρεμο, ότι κράταγε δύναμη και είχε τέτοιο λιοντάρι μέσα του;»

Χamos

Ο Όμιλος Eurolife FFH εμπιστεύεται την καινοτομία

agries-melisses:-i-mana-ksegrafei-ton-gio-tis-gia-panta

Άγριες Μέλισσες: Η μάνα ξεγράφει τον γιο της για πάντα