Survivor 4 – Νίκος Μπάρτζης: Η πρώτη φορά που έκλαψα στο παιχνίδι

survivor-–-nikos-mpartzis:-i-proti-fora-pou-eklapsa-sto-paichnidi

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του μετά από την αποχώρησή του από το «Survivor 2021» ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε για τον τραυματισμό του, τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία και αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής.

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα μετά από την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor 2021» και εν αναμονή της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο τέως παίκτης του «Survivor 2021» μίλησε για το πρόβλημα με τα πόδια του και τις ενοχλήσεις που ένιωθε και συνεχίζει να νιώθει. Μάλιστα εξομολογήθηκε πως όταν είδε το πόδι του να πρήζεται ήταν η πρώτη φορά που έκλεψε στο παιχνίδι. Έκλαψε όχι από τον πόνο αλλά από το παράπονο που έφτασε ως εκεί και δεν μπόρεσε να συνεχίσει ως το τέλος.

«Αν δεν πόναγα τόσο, μπορεί να κατάφερνα να αλλάξω γνώμη στον Τζέιμς» ήταν το συμπέρασμα από όσα είπε. Όμως, η προοπτική να παρακολουθεί τα αγωνίσματα από τον πάγκο μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή του και να μπορεί να αγωνιστεί κι ο ίδιος σε συνδυασμό με την έλλειψη των κολλητών φίλων του τον έκαναν να αρνηθεί την πρόταση της παραγωγής να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και να επιλέξει τον δρόμο της επιστροφής.

Μιλώντας για τον Τζέιμς και τη φιλία που τους ένωσε, ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι αυτό που ξεχώρισε στον Ροδίτη διοργανωτή boat parties ήταν ότι παρέμενε ο εαυτός του είτε μπροστά στις κάμερες, είτε μακριά και ότι δεν παρεξηγούσε.

«Ο Τζέιμς, τη φράντζα του να άλλαζε, λέγαν όλοι ότι έχει στρατηγική» υπογράμμισε και είπε ότι από τους υπόλοιπους παίκτες την μοναδική που ξεχωρίζει είναι η Ελένη, την οποία θα ήθελε να δει στο βάθρο του νικητή.

Δείτε τη συνέντευξη τοου Νίκου Μπάρτζη στο “Love it”:

Χamos

Εκτάκτως στην Κάλυμνο αύριο o Νίκος Χαρδαλιάς

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στην ΕΕ

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στην ΕΕ