Survivor ΝΕΑ 16/5 : Νέοι κανόνες από την Κυριακή!

survivor-:-neoi-kanones-apo-tin-kyriaki-–-tha-parameinei-o-nikos-mpartzis;

Νέοι κανόνες στο Survivor 2021 από την Κυριακή, ακόμη και σε σχέση με την απόκτηση ασυλίας. Γιατί το ενδιαφέρον στρέφεται στον Νίκο Μπάρτζη.

Αλλάζουν οι ισορροπίες στο Survivor 2021, μετά και από την αποχώρηση του James Καφετζή από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μεταξύ των ερωτηματικών του κοινού, ενόψει του επεισοδίου της Κυριακής, περιλαμβάνεται και το ποια θα είναι η «επόμενη μέρα» για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βασίλης Γρηγορόπουλος κατέθεσε το δικό του ρεπορτάζ για τις εξελίξεις. «Την Κυριακή όλος ο κόσμος θέλει να μάθει τι θα γίνει με τον Νίκο, πώς θα πάει το πόδι του, με την εξέλιξη των παιχνιδιών και τον ομάδων.

Την Κυριακή», λοιπόν, «θα υπάρξει έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ενώ θα υπάρξουν και νέα δεδομένα», γενικότερα, δήλωσε στην εκπομπή «Love it». Μεταξύ άλλων, «νέοι κανόνες θα μπουν στην διεκδίκηση της ασυλίας».

Επίσης «ο Μπάρτζης συνεχίζει να έχει θέμα με τα πόδια του, αυτά που έχει και τον έχουν οδηγήσει στο νοσοκομείο» ενώ «ο ίδιος έχει πει στην παραγωγή πως αν χρειαστεί μεγάλο διάστημα αποθεραπείας δεν θέλει να είναι στο παιχνίδι και να μην αγωνίζεται.

Περιμένουμε να μάθουμε την Κυριακή» τι θα πουν οι γιατροί, πρόσθεσε.

house-of-fame:-dipli-apochorisi-kai-anatropes

House of fame spoiler 14/5: Πυρκαγιά και λάβρα η Ζόζεφιν, γδύθηκε στη σκηνή

Πρόεδρος Ασιατικής Τράπεζας Υποδομών και Επενδύσεων: Εκτός από υποδομές, επενδύουμε στους ανθρώπους και στην κλιματική αλλαγή

Πρόεδρος Ασιατικής Τράπεζας Υποδομών και Επενδύσεων: Εκτός από υποδομές, επενδύουμε στους ανθρώπους και στην κλιματική αλλαγή