Survivor νέα: Όλα όσα δεν είδαμε και δέκα πράγματα δεν θα τα δείξει ποτέ η κάμερα στους τηλεθεατές

Χamos

Ζουν 24ώρες το 24ωρο στη ζούγκλα της Δομινικανής Δημοκρατίας. Κοιμούνται ακούγοντας τα κύματα και καταστρώνοντας στρατηγικές για την επόμενη μέρα. Τι συμβαίνει όμως στο Survivor πίσω από τις κάμερες; Υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη;   Πώς αποκαλούν οι παίκτες το συμβούλιο του νησιού; Ποιοι κανόνες ισχύουν σε θέματα υγιεινής; Τι προϊόν πλην του αντηλιακού χρησιμοποιούν για να …

Πώς αποκαλούν οι παίκτες το συμβούλιο του νησιού; Ποιοι κανόνες ισχύουν σε θέματα υγιεινής; Τι προϊόν πλην του αντηλιακού χρησιμοποιούν για να γυαλίζουν τα κορμιά τους;

Κι όμως όλα όσα βλέπουμε τέσσερις ημέρες την εβδομάδα από το Survivor δεν μπορούν ν’ αποτυπώσουν όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

Υπάρχουν πολλά μικρά και μεγάλα που αναμφίβολα δεν μας δείχνουν, είτε γιατί έτσι θα χαθεί το μυστήριο γύρω από το παιχνίδι είτε γιατί ανήκουν στο παρασκήνιο.
Survivor και θέματα προσωπικής υγιεινής
Ας ξεκινήσουμε από την καθημερινή ρουτίνα. Δεν έχουμε δει ποτέ τους παίκτες να πλένουν τα δόντια τους. Μόνο στην ένωση αυτό συνέβη. Σύμφωνα με πρώην παίκτρια, οι survivors χρησιμοποιούν οδοντόβουρτσα όπως και ξυραφάκι οι γυναίκες.

Αυτό δεν συμβαίνει άμεσα αλλά μετά το πρώτο δεκαήμερο. Σε απόλυτα φυσικά περιβάλλον και όχι σε βιολογική τουαλέτα όπως είχε γραφτεί ότι χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν κάνουν την ανάγκη τους οι παίκτες του Survivor. Η παραγωγή τους προμηθεύει με χαρτί υγείας, το οποίο δεν έχουν στην καλύβα τους. Ο Κόρο πάντως πριν την ένωση είχε επιλέξει ένα σημείο με θέα, το οποίο και μοιράστηκε με τον Τριαντάφυλλο. Όλα αυτά βεβαίως πριν γίνουν εχθροί.

Σε άλλα θέματα υγιεινής όλοι οι παίκτες χρησιμοποιούν έναν νυχοκόπτη. Είναι προς κοινή χρήση και φυσικά δεν απολυμαίνεται. Φυσικά μπάνιο κάνουν στη θάλασσα, ενώ χρησιμοποιούν την άμμο για πίλινγκ. Πρόβλεψη υπάρχει για τις κοπέλες του παιχνιδιού τις δύσκολες ημέρες του μήνα, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν κανονικά στα αγωνίσματα.

Σε ό,τι αφορά τα σώματα των παικτών που βλέπουμε να είναι λαδωμένα δεν είναι το αντιηλιακό που όλοι πιθανολογούμε αλλά το αντικουνουπικό. Εξάλλου στη ζούγκλα, όπου ζουν, είναι ένας τρόπος προφύλαξης από κάθε είδους ζωύφιο.

Ειδικό προσωπικό δίπλα στους survivors
Οι γιατροί είναι οι άγρυπνοι φρουροί των παικτών. Για παν ενδεχόμενο όποια ώρα της ημέρας. Επίσης, ψυχολόγοι είναι εκεί για ν’ ασχοληθούν με τις μεταπτώσεις στη διάθεση και στην ψυχική υγεία των διαγωνιζομένων, ειδικά μετά το ceremony, όπως αποκαλούν το συμβούλιο του νησιού οι παίκτες. Σημειωτέον η έλλειψη τροφής μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση προκαλώντας καταθλιπτικά συμπτώματα. Η ζωή στις καλύβες παρακολουθείται και καταγράφεται όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Χamos

Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου και της Ανθής

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Λίγο ακόμη και βγαίνουμε»

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Λίγο ακόμη και βγαίνουμε»