Survivor Νέα 20/5: Η Νικολέτα έφυγε από το ριάλιτι και αυτά τα χρήματα πήρε!

survivor

Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό Survivor στην ψηφοφορία της Τετάρτης, έπειτα από τη “μονομαχία” της κάλπης στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Τριαντάφυλλος. Ο τελευταίος μάλιστα κατάφερε να βγει… αλώβητος από τη συγκεκριμένη διαδικασία για 10η φορά, έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ του παιχνιδιού, καταφέρνοντας να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Η Νικολέτα Μαυρίδη μπήκε στο παιχνίδι περίπου δύο μήνες μετά την εκκίνησή του (μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Χριστίνα Κεφαλά), ενσωματώθηκε στην κόκκινη ομάδα και όλο αυτό το διάστημα είχε δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Ηλία Μπόγδανο, την Ελένη Χαμπέρη, αλλά και την Καρολίνα, με τους οποίους είχαν μάλιστα σχηματίσει και μία υποομάδα, που έφερε το όνομα “Amigos”.

Στη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Νικολέτα, που είναι χορεύτρια στο επάγγελμα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις είχε μία σχετικά ήπια παρουσία, απέχοντας από ίντριγκες και “τριβές” με συμπαίκτες και αντιπάλους, παρά τα…

ντεσιμπέλ της φωνής της, τα οποία “απογείωνε” κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Η Νικολέτα Μαυρίδη κατάφερε να παραμείνει στο Survivor για τρεις περίπου μήνες και συγκεκριμένα για 13 εβδομάδες. Η συμφωνία που είχε κάνει με την παραγωγή προέβλεπε απολαβές των 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Έτσι, η πρώην παίκτρια των κόκκινων έφυγε από το παιχνίδι, εισπράττοντας συνολικά 13.000 ευρώ.

Survivor 4 Νέα 20/5: Το γύρισε ο Ατζούν στις οικογενειακές ιστορίες. Επικό κράξιμο

oi-neoi-vriskontai-sto-epikentro-tou-metanasteftikou-kymatos-apo-to-maroko-pros-tin-ispania

Οι νέοι βρίσκονται στο επίκεντρο του μεταναστευτικού κύματος από το Μαρόκο προς την Ισπανία