Survivor 4 ΝΕΑ: Γύρισε Ελλάδα ο Τζέιμς

survivor:-gyrise-ellada-o-tzeims

Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού, ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο παίκτης αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, ξαφνιάζοντας το κοινό του, που τόν υποστήριζε φανατικά και τόν ήθελε στον τελικό. Όπως εξήγησε, δεν άντεχε άλλο τις δυσκολίες μέσα στο παιχνίδι και προτεραιότητα του ήταν ο εαυτός του. Βέβαια, σύμφωνα με το protothema.gr, δεν αναφερόταν στα αγωνίσματα, καθώς κατά την παραμονή του είχε αποδείξει ότι είναι ένας δυνατός παίκτης, αλλά στις πνευματικές δυσκολίες.

Μάλιστα, είχε πει χαρακτηριστικά πως «το ριάλιτι τον έχει ρουφήξει τόσο πολύ, που νιώθει ότι ξεχνάει αναμνήσει από την έξω ζωή», όμως κέρδισε ένα έπαθλο όπως ανέφερε και αυτό δεν είναι άλλο από τη φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη. Το ξέσπασμα του Νίκου στο τελευταίο αγώνισμα πριν την αποχώρηση του ήταν και η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Τζέιμς τότε αποφάσισε ότι δεν αντέχει άλλο αυτό το ροντέο συναισθημάτων, που επικρατεί στο Survivor, τόν κάνει να χάνει τον εαυτό του.

Κατά την αποχώρηση του, είχε υποσχεθεί στον καλό του φίλο πως βγαίνοντας έξω, θα τού φτιάξει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ, συγκινόντας τόν ιδιαίτερα με τον τρόπο που μίλησε για εκείνον.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο πρώτος του προορισμός μετά την επιστροφή του θα είναι το χωριό του Νίκου, το Ζευγολατιό, αφού πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει το γαλακτομπούρεκο της μητέρας του, το οποίο ο φίλος του τού διαφήμιζε συνέχεια.

survivor:-gyrise-ellada-o-tzeims

survivor

Survivor spoiler 16/5: Αυτές είναι οι καινούριες ομάδες στο νησί … Ντάφυ και Κορομί ΜΑΖΙ!

Τζόκοβιτς: «Ο δυσκολότερος αγώνας μου φέτος»

Τζόκοβιτς: «Ο δυσκολότερος αγώνας μου φέτος»