Survivor: Δώρο Του Τριαντάφυλλου Στον Ατζούν

Μπορεί το Survivor του 2017 να έκανε τα 60άρια και 70άρια, αλλά νομίζουμε πως αυτό που κάνει το φετινό Survivor είναι κάτι πολύ πιο έντονο τηλεοπτικά. Και δεν φαίνεται να ήταν και στα πλάνα της παραγωγής κάτι τέτοιο. Με μια μικρή επιφύλαξη πάντα στο πίσω μέρος, αυτό που συμβαίνει εδώ και μια εβδομάδα με το […]

το Survivor είναι τρομερό. Μια απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση ενός μήνα στο ριάλιτι και να το ολοκληρώσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ήταν μια κίνηση που είχε τη λογική του να βγάλει παραπάνω χρήματα από τις χορηγίες, αλλά ταυτόχρονα ήταν και αυτοκαταστροφική.

Έτσι συμβαίνει όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που έχουν ζωή και εκτός του Survivor και έχουν προετοιμάσει την ψυχολογία τους και τις δυνάμεις τους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν τους ακυρώσεις αυτά στα οποία συμφωνήσατε, αντιδρούν και δικαίως σου δείχνουν ότι δεν κάνεις εσύ κουμάντο, κι ας βάζεις τα λεφτά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε. Ο Νίκος Μπάρτζης θα αποχωρήσει και θα το έκανε ακόμα κι αν τα πόδια του τον βαστούσαν. Κι αυτές τις 2 αποχωρήσεις το Survivor δε μπορεί να τις αντέξει και θα το κατασπαράξουν.

Το πώς έχει ήδη αρχίσει να απαντάται. Από το μεσημέρι του Σαββάτου λέγεται πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αυτή τη φορά όχι on camera, στο δήθεν, ως κίνηση στρατηγικής. Παρουσιάζεται να το είπε στην παραγωγή. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Το ποσό που έχει βγάλει και θα βγάλει μέχρι να φύγει, είναι αρκετά πιο πάνω από το τελικό έπαθλο.

Αν φύγει ο Τριαντάφυλλος, θεωρητικά δε θα έμενε κανείς να προσφέρει ενδιαφέρον στο Survivor. Και πρακτικά έτσι είναι. Μόνο που μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, ο Τριαντάφυλλος προσέφερε μόνο ενόχληση στο κοινό και αυτό έγινε εμφανές και από τα νούμερα τηλεθέασης μα και από το ότι το Survivor δεν μπήκε στα trends στο Twitter για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του.

Χamos

Κορονοϊός-Ελλάδα: 1.262 νέα κρούσματα, 50 θάνατοι, 656 διασωληνωμένοι

ηλιος

Ήλιος Spoiler: Η πρόταση γάμου που περιμέναμε