Survivor 4: SOK! Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Καλίδης – Τον αποχώρησε η παραγωγή!

πανος καλιδης

“Βόμβα” μεγατόνων πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για το Survivor και την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη.

Σύμφωνα πάντα με πηγές του Γιώργου Λιάγκα ο τραγουδιστής δεν αποχώρησε με τη θέλησή του από το ριάλιτι αλλά τον αποχώρησε η παραγωγή.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ.

Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: «Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor». Προσπάθησε ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε».

Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά… και αποφάσισε να «θυσιάσει» τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, «για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς». Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους».

Τι ήταν άραγε αυτό που είπε ή έκανε ο Πάνος Καλίδης στους 3 συμπαίκτες του που ο Ατζούν αποφάσισε να τον αποβάλει από το Survivor;

Χamos

Διάθεση και διαχείριση βιομάζας από αγροτικά υπολείμματα με το «Binter»

Χamos

Σάκης Τανιμανίδης: Δεν πήγα στο Survivor για τη Χριστίνα … Ο Γιώργος Λιανός κέρδισε σίγουρα το στοίχημα της παρουσίασης